SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Herr Elit

HK Torslanda Elit
32 - 24
Tyresö Handboll Herrar
HK Torslanda Elit32 - 24Tyresö Handboll Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 november, 16:00
Plats:Torslanda Sporthall A
Serie:Herrallsvenskan   Tabell >>
Samling:14:00
HK Torslanda Elit - Tyresö Handboll 32-24 (12-11)
2021-11-07 11:40
Mattias Windahl

Det blev en tung förlust mot Torslanda i allsvenskans åttonde omgång. Tyresö kämpade och slet men Torslandas tyngd avgjorde och man kunde springa ifrån till storseger under matchens sista minuter.

De tuffa matcherna avlöser varandra i allsvenskan och bortamatch mot svårspelade Torslanda är inget undantag. Efter en vecka med sjukdomar i herrtruppen var det länge osäkert hur laget skulle formeras men väl på plats nere på Hisingen var det en tight trupp på 10 utespelare och 2 målvakter som var redo för spel. I motståndarlaget Torslanda var det mer välfyllt på bänken och framförallt var Carl Lindqvist tillbaka på planen och han verkade ha vilat sig i storform.

 

Första halvlek blir en ganska ryckig historia där båda lagen har svårt att göra mål under långa perioder. Tyresö hittar till slut lite rätt med 7-6-spel och kan, trots stort underläge under halvleken, gå till vila med 12-11 på tavlan. Det lossnar inte riktigt för någon i Tyresö utan det blir mer kämpa än skönspel vilket gör att hoppet om en vändning i andra halvlek är stort.

 

Tyvärr för Tyresös del blir det inte riktigt så. Matchen är svängig och Torslanda gör ett nytt ryck men Tyresö lyckas återigen jobba sig ikapp efter en bra period. Till slut orkar man dock inte stå emot de enorma satsningarna från framförallt Lindqvist och Torslanda glider ifrån till fyramålsledning med fem minuter kvar. Tyresö chansar vilt i slutet men denna gång fungerade det inte och Torslanda kan göra 5-1 under matchens fem sista anfall och ta en storseger.

 

HK Torslanda Elit - Tyresö Handboll 32-24 (12-11)

Matchprotokoll

Arbetsprotokoll

Tabellen

Matchen i efterhand på Solidsport

 

Matchens lirare:

Torslanda: Carl Lindqvist

Tyresö: Mattias Windahl

 

Nästa hemmamatch:

Tyresö Handboll - Vinslövs HK

Lördag 13/11

16:15 Tyresöhallen


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer