Börja spela handboll - Anmäl er här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!

Aktuell info med anledning av pandemin

 

Här uppdaterar Tyresö Handboll löpande den Coronainfo som är relevant för vår verksamhet. Den senaste uppdateringen gjordes 2022-02-09. 

 

Vi fortsätter ha ambitionen att följa riktlinjer från svenska myndigheter och de idrottsförbund vi tillhör. Läget kan snabbt förändras och tagna beslut och rekommendationer kan komma att ändras med kort varsel.

 

Längst ner på sidan finns länkar till den senaste informationen från Folkhälsomyndigheten, Smittskydd Stockholm, Riksidrottsförundet och Svenska Handbollförbundet.

 

 

Samtliga restriktioner tas bort den 9 februari. Följande gäller dock fortfarande vid all verksamhet i Tyresö Handboll:

  • Den som har även lindriga symptom och/eller konstaterad covid-19 får inte närvara förrän det åter är säkert enligt de råd som ges enligt 1177 och Folkhälsomyndigheten. Detta gäller även om man har tagit ett självtest som är negativt.
  • Den som får symptom under aktivitet ska snarast ta sig hem.
  • Den som är över 18 och inte fullvaccinerad (dvs 2 vaccindoser) bör hålla avstånd till andra i vår verksamhet och särskilt undvika nära kontakter med personer över 70 år eller i riskgrupp.
  • Våra aktiva och övriga medlemmar uppmanas att följa Folkhälsomyndighetens och Smittskydd Stockholms rekommendationer vad gäller  vaccination.
  • För att avgöra om matcher kan spelas vid smitta i laget, hänvisas till Svenska Handbollförbundet - se under rubriken "Rutiner för hantering när lag drabbas av covid-19 i truppen". 

 

Frågor om detta ställs till styrelsen@tyresohandboll.se.

 

Folkhälsomyndighetens gällande föreskrifter och allmänna råd

Smittskydd Stockholm uppdaterad Coronainfo

Riksidrottsförbundet uppdaterad Coronainfo

Svenska Handbollförbundet uppdaterad Coronainfo

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer