Bli supporter! Köp ditt medlemskort här och se Tyresö Handboll spela allsvenska hemmamatcher.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!

Aktuell info med anledning av pandemin

Här uppdaterar Tyresö Handboll löpande den Coronainfo som är relevant för vår verksamhet. Den senaste uppdateringen gjordes 2021-12-01. 

 

Vi fortsätter ha ambitionen att följa riktlinjer från svenska myndigheter och de idrottsförbund vi tillhör. Läget kan snabbt förändras och tagna beslut och rekommendationer kan komma att ändras med kort varsel.

 

 

Följande restriktioner gäller just nu i Tyresö Handbolls verksamhet:

 

 • Den som har symptom och/eller konstaterad covid-19 får inte delta eller närvara.
 • Den som får symptom under aktivitet ska snarast ta sig hem på ett smittsäkert sätt så snart som möjligt.
 • Den som bor i samma hushåll som person med konstaterad covid-19, och som inte själv haft covid-19 senaste halvåret, får inte närvara under 7 dagar från att den smittade testade sig.
 • Den som är över 18 och inte fullvaccinerad och som inte själv haft covid-19 senaste halvåret, får under 7 dagar inte närvara efter att ha haft nära kontakt med någon som konstaterats ha covid-19, t ex person i laget, i skolan eller på arbetsplatsen.
 • Den som är över 18 och inte fullvaccinerad bör hålla avstånd till andra i vår verksamhet och särskilt undvika nära kontakter med personer 70 år och äldre eller i riskgrupp.
 • Vid konstaterad covid-19 hos spelare eller ledare bör övriga laget och andra i föreningen som kan ha smittats informeras.
 • Vid konstaterad covid-19 hos spelare eller ledare bör styrelsen informeras för att kunna följa smittspridning i föreningen.
 • Vid konstaterad covid-19 hos spelare eller ledare i ungdomslag som deltar i seriespel ska Handbollförbundet Öst kontaktas.
 • Vid konstaterad covid-19 för lag som deltar i USM ska Svenska Handbollförbundets tävlingsavdelning kontaktas.
 • Vid allsvenska hemmamatcher ska besökare över 18 år visa leg + giltigt vaccinationsintyg på att man fått två doser för minst 14 dagar sedan. Negativt test eller bevis på att man haft covid gäller inte. Vaccinationsbevis laddas ner hos E-hälsomyndigheten. Gäller även spelare och ledare som är publik i anslutning till egen match. Undantag endast vid läkarintyg om medicinska skäl att inte kunna vaccinera sig. 
 • Också andra matchdagar där besökare i hallen kan komma att överstiga 100, ska vuxna vara beredda att visa giltigt vaccinationsintyg samt leg.  Gäller även spelare och ledare som är publik före eller efter egen match. 

Vi uppmanar alla våra aktiva och övriga medlemmar att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller både testning och vaccination.

Längst ner på sidan finns länkar till den senaste informationen från Folkhälsomyndigheten och idrottsförbunden.

 

Frågor ställs till styrelsen@tyresohandboll.se.

 

Folkhälsomyndighetens gällande föreskrifter och allmänna råd

Riksidrottsförbundet uppdaterad Coronainfo

Svenska Handbollförbundet uppdaterad Coronainfo

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer