SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Herr Elit

Tyresö Handboll
28 - 32
VästeråsIrsta HF Herr
Tyresö Handboll28 - 32VästeråsIrsta HF Herr

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 september, 16:15
Plats:Tyresöhallen
Serie:Herrallsvenskan   Tabell >>
Samling:14:15
Tyresö Handboll - VästeråsIrsta HF 28-32 (13-14)
2021-09-19 12:00
Foto: Michael Göthe

Seriepremiär inför (visserligen begränsad) publik hemma i Tyresöhallen. Förväntningarna låg i luften när förra säsongens topplag VästeråsIrsta HF kom på besök. De bägge lagen bjöd upp till god kamp men tyvärr för Tyresös del var det gästerna som fick vända hem med de två poängen.

Tyresö började matchen bäst och hade ledningen i stora delar av första halvlek. Full fart i första- och andrafas gav god utdelning samtidigt som Douglas Otterström startade starkt i målet. VästeråsIrsta jobbade sig metodiskt in i matchen när man fick bättre koll på avsluten och när Anton Lindblom kom in i spel. Det räckte fram till halvtidsledning med ett mål, 13-14.

 

I andra halvlek startade Västerås bäst och kunde dra ifrån till ledning med 13-17 och 14-18 innan det var Tyresös tur att jobba sig tillbaka. Efter en fin period i mitten av halvleken stod det 25-25 på tavlan men de nästkommande minuterna var otursförföljda med en del 50/50-beslut emot och bättre skärpa på bortalagets spelare. De sista minuterna kan Västerås förhållandevis enkelt kontrollera fram till seger trots försök från Tyresös sida att störa. Stor matchvinnare för de vitsvarta blev Anton Lindblom efter nio mål och mycket imponerande skytte, främst i andra halvlek.

 

Tyresö Handboll - VästeråsIrsta HF 28-32 (13-14)

Matchprotokoll

Arbetsprotokoll

Matchen i efterhand på Solidsport

 

MatDax matchens lirare-påse:

Tyresö: Sebastian Fagerdahl

VästeråsIrsta: Anton Lindblom

 

Nästa helg väntar bortamatch mot HK Varberg lördag 25/9 kl 15:00 innan Kärra HF kommer på besök i nästa hemmamatch:

Lördag 2/10 16:15 Tyresöhallen


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer