SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Herr Elit

Tyresö Handboll Herr Elit

Bli månadssupporter på Solidsport för att se alla allsvenska matcher via stream.

En sann förebild gör sin sista match
2024-03-24 13:40
Lagkaptenen och kulturbäraren Alexander Holm

Alexander Holm kom till Tyresö Handboll år 2018 och blev från början en central spelare i herrlaget. Med sin kvicka och snabbtänkta spelstil har han bjudit publiken på många läckra aktioner genom åren och tog alldeles nyligen över herrlagets målrekord. De senaste säsongerna har han även varit lagets kapten och ledare på banan.

Herrarna säkrade det Allsvenska kontraktet!
2024-03-03 17:03
Holmen, nr 95, har varit mer taggad... (FOTO: Micke Göthe)

En februarieftermiddag 2017 gästade Tyresö Handboll OV Helsingborg i Helsingsborgs idrottshall (den äldre). Givetvis var det typ klockan 17.00 en SÖNDAG som matchen skulle börja.

Vem tycker egentligen att det är en bra idé att, av alla möjliga tider på en helg, spela en sådan tid?! Men denna söndag var faktiskt senast som Tyresö vann mot OV Helsingborg. Gustav Skagerling visade att han kunde spela i en högre serie, Andreas Lorentzon och Henrik Lundvall tog ingen skit alls i mittförsvaret och Johan Brun spelade handboll som en startspelare i ett brunkigt Bundesligalag.

Om man vill leta efter när Tyresö Handboll senast vann mot OV Helsingborg på hemmaplan får man gå tillbaka till hösten 2014.

Rylanders magi blev ångestdämpande
2024-02-18 18:19
Lukas Rylander, 13 mål och bäst på plan. (FOTO: Micke Göthe)

Säsongens slutspurt börjar närma sig. En Tyresövan handbollssupporter vet att det brukar innebära ångestladdade och avgörande matcher med syftet att undvika att tvingas spela fler ångestladdade och avgörande matcher. Ni förstår, det handlar alltså inte om optimistiska matcher med möjlighet för framgång och överraskning. Nej, forcerat nedflyttningskval eller till och med automatisk direktnedflyttning brukar är det som i realiteten är vad som ”lurkar” bakom hörnet (därav ångest).

 

Lördagen den 17 mars 2024 var ingen annorlunda dag. Tyresö handboll tog emot Anderstorp i en väldigt avgörande match. Vinst för Tyresö och man är mer eller mindre (frågar du mig så är det i praktiken klart) på säker mark för resten av säsongen. Vinst för Anderstorp skulle innebära att de går om Tyresö och att Tyresö därför skulle behöva åka till piss-GBG helgen efter och vara tvingade att fighta ner ett störande taggat RIK.

Mer än visdom och kunskap i Mimers hall
2024-02-12 21:06
Vår kapen Alex ger uttryck för det vi alla känner! (Foto: egen mobil)

Inom nordisk mytologi var Mimer, även känd som Mímir, en vis och klok varelse. Han var känd för sin stora visdom och kunskap om världens gång och öden. Hur och varför denne kloka varelse fick sitt namn på idrottshallen i Kungälv har gått mig förbi men resmålet denna gång, är av tradition respektingivande för Tyresö Handboll.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer