SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
F2008-F2009 (Flickor 16)

Välkomna till Tyresö Handboll F16

Hej
Välkomna till vår hemsida och säsongen 23/24!
Vi är ett lag som trivs och har kul ihop samtidigt som vi tränar hårt, utvecklas, utbildas och förbereds för spel på hög nivå som seniorer. Denna säsong har vi lag med i F16 nivå 1 och F15 nivå 1. Vill du satsa och är intresserad av att tillhöra ett lag och en klubb med långsiktigt handbollstänk så är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra ledare.

Våra träningstider kan du läsa om i vår kalender

 

Dessa cuper kommer vi besöka under HT 23.

Skuru cupen

Göteborg Cup

Skadevi Cup

Hellton Cup

Norden Cup

Utöver cuper så deltar vi också i USM.

 

Klara för Steg 3!!
2023-10-02 13:29

Nu är steg 1 i USM avklarat som vi har spelat i Falun, där vi hade Falu HK, VästeråsIrsta och Strömnäs GIF HK som motståndare i gruppen. Efter två vunna matcher och en förlust mot VästeråsIrsta där vi kämpade länge men till slut drog det iväg för oss och vi slutade vi 2:a i gruppen och är vidare till Steg 3. Nu tar vi med oss erfarenheter från helgen och blickar framåt träningar, seriespel och kommande cuper.

Dubbla 3:dje platser i Eken Cup 2023.
2023-06-19 11:44

Så var Eken Cup 2023 över för denna gång, där ställde vi upp med ett lag i F16 gruppen och ett lag i F14 gruppen. Det var varma dagar som avslutades med regn och vi kämpade oss igenom tuffa fysiska och utmanande matcher. För lagen gick det väldigt bra i grundspelet och i kvalomg  inför slutspelet, där båda lagen gick till semifinal där vi slutade med en grym delad 3:dje plats för båda lagen.

Stort tack till flickor 2009 som spelade i F13 gruppen för att ni lånade ut spelare så vi kunde få ihop lagen. Stort tack till alla er som hjälpte till och stöttade lagen genom cupen, alltid lika roligt!! 

Vi ses igen 2024 på Gubbängsfältet :)

3:dje plats i Aranäs Open
2023-05-24 12:08

Under Kristi himmelsfärdshelgen åkte vi som nya F16 07/08 på Aranäs Open i Kungsbacka med strålande sol och spelade i klassen F16 06/07. Tyvärr så blev det inget riktigt cupspel då det var få lag anmälda men 7 lag ställde upp i klassen så vi fick möta alla lagen. Det var många tuffa matcher då vi spelade 6 matcher på 2 dagar mot riktigt bra lag som var fysikt större och hade många duktiga spelare med sig. Vi hade också grymma spelare som kämpade väl framåt och vår "köttmur" var återigen grym bakåt.  Vi är otroligt glada och stolta över vår tredjeplats och vi har fått mycket med oss inför fortsatta matcher och cuper. 

 

Ut ur USM men Guld i Sundsvall!!
2023-03-22 11:40

Steg 4 i Skövde 11-12 mars blev det tyvärr stopp för oss med fortsatt spel i USM. Vi spelade en tajt, spännande match mot Kroppskultur där vi tyvärr förlorade med 1 boll. Skövde var laget som vart svårt för alla att vinna över och dom gick vinnande ur gruppen till finalhelgen i Uppsala. Men vi höll huvet högt och vann mot Haninge innan resan hem mot Tyresö gick. Helgen som precis varit åkte ett gäng av laget till Sundsvall för cupspel. Där kom vi 2:a i gruppspelet, efter 1 förlust, 1 lika och 1 vinst, så spännande var det :)

Semi mot Sundsvall på hemmaplan där vi tog hem vinsten med 1 boll. Enköping stod för motståndet i final. Vi ligger under med 4 bollar i halvlek, vi krigar på och med sekunden kvar leder vi med 1 boll och Enköping får straff som vår Cornelia räddar och vi tar guldbucklan hem till Tyresö!! 

Till helgen som kommer nu 25-26 mars spelar vi färdigt våra serier, helgen efter det åker vi till  Irsta blixten. Mars månad=fullt med härlig handboll :)

Mot steg 4!
2023-01-22 16:10

Obesegrade i Alingsås och steg 3!!!!

Vilken toppen helg i Alingsås det blev. Glädjen i laget har varit på topp, vårt spel har fungerat med kontingar, spelkombinatioer och försvar.  Nu laddar vi om och ser fram emot kommande matcher och steg 4!!

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer