Börja spela handboll - Anmäl er här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!

Dam Elit
Välkommen Thea!
2023-03-24 06:50, Dam Elit
Thea med nöjd tränare

Tyresö Handboll kan med glädje meddela att Thea Gelotte kommer att spela i vår rödgula förening de kommande åren. Thea som fyller 20 år under året har AIK som moderklubb där hon även spelat och mött oss i allsvenskan de senaste säsongerna. Men framåt kommer vi nu ha henne på vår sida. Hon har även spelat i Spånga. Thea huserar på 9M och är en tvåvägsspelare med stort spelsinne och är väldigt kvick i båda tanke och fötter. 

F14 spelar USM – på hemmaplan!
2023-03-23 11:04

Nu till helgen blir det verkligen handbollsfest i dagarna tre i Tyresöhallen!


Imorgon spelar våra herrar säsongens sista seriematch och på lördag och söndag arrangerar F14 Steg 4 i USM.

Tjejerna är sist ut i Tyresö Handboll i Steg 4 och det kommer bjudas på riktigt bra handboll när de tar emot Årsta, KFUM Trollhättan, Kärra och H43 Lund.


Kom till Tyresöhallen och heja på våra tjejer som inleder lördagen mot Årsta klockan 13.20.

Övriga tider ser ni här - Svenska Handbollförbundet (svenskhandboll.se)
Är ni på annan ort går det givetvis bra att följa live här handbollplay.se | Start

 

Lycka till tjejer!

F2006-F2007 (Flickor 16)
Ut ur USM men Guld i Sundsvall!!
2023-03-22 11:40, F2006-F2007 (Flickor 16)

Steg 4 i Skövde 11-12 mars blev det tyvärr stopp för oss med fortsatt spel i USM. Vi spelade en tajt, spännande match mot Kroppskultur där vi tyvärr förlorade med 1 boll. Skövde var laget som vart svårt för alla att vinna över och dom gick vinnande ur gruppen till finalhelgen i Uppsala. Men vi höll huvet högt och vann mot Haninge innan resan hem mot Tyresö gick. Helgen som precis varit åkte ett gäng av laget till Sundsvall för cupspel. Där kom vi 2:a i gruppspelet, efter 1 förlust, 1 lika och 1 vinst, så spännande var det :)

Semi mot Sundsvall på hemmaplan där vi tog hem vinsten med 1 boll. Enköping stod för motståndet i final. Vi ligger under med 4 bollar i halvlek, vi krigar på och med sekunden kvar leder vi med 1 boll och Enköping får straff som vår Cornelia räddar och vi tar guldbucklan hem till Tyresö!! 

Till helgen som kommer nu 25-26 mars spelar vi färdigt våra serier, helgen efter det åker vi till  Irsta blixten. Mars månad=fullt med härlig handboll :)

Fredagskvällen är räddad - Kom till Herrarnas sista match!
2023-03-21 17:13

På fredag spelar våra herrar sin sista match i seriespelet, och detta på hemmaplan i Tyresöhallen!

 

Herrarna har i praktiken redan säkrat en plats för Tyresö Handboll i nästa års Allsvenska.
De ligger på tionde plats, ovanför kvalstrecket, och har två poäng och 43 plusmål tillgodo på IFK Karlskrona, som just nu har en kvalplats precis under strecket.


Sannolikheten för att det ska bli en förändring på placeringarna anser vi är lika med noll men ingenting är klart förrän fredagens sista seriematcher är spelade.


Så nu vi ber alla våra härliga supportrar, spelare och ledare att ta er till Tyresöhallen på fredag och ge våra herrar en superhärlig avslutning på denna säsong!


Som vi nämnt tidigare kan du även besöka vår VIP-läktare genom att anmäla dig här AW på VIP-läktaren 24:e mars. Tyresö handboll! (google.com). OBS sista dagen idag. 

Dam Elit
Meja stannar två år till!
2023-03-17 16:09, Dam Elit
Meja Halvarsson

Målvakten Meja Halvarsson kom från Borlänge HK för två år sedan och nu är Meja och Tyresö handboll överens om en förlängning på ytterligare två år, tom 2025. Hon har under åren hos oss tagit kliv i sin utveckling men vi tror och ser att det finns ytterligare utveckling i denna dalkulla framöver. Vi är oerhört glada att vi fått till en förlängning med Meja som gillar att ”tjåla” med allt och alla.

 

Varför ville du stanna i Tyresö Meja? Jag trivs väldigt bra med spelarna och ledarna, framför allt gillar jag Micke och Thomas pappaskämt, de är grymma. Jag känner att jag kan utvecklas ytterligare de kommande åren både i spelet mellan stolparna och fysiskt.

 

Micke Andersson, Sportchef Tyresö Handboll dam säger: Vi är glada att vi är överens med Meja då vi ser stor potential i henne framåt. Och även glädjande att hon uppskattar min humor.

Kvällsmatch med VIP-läktare den 24 mars
2023-03-17 12:55

Nu maxar vi din fredagskväll!

 

Efter en lång arbetsvecka har du gjort sig förtjänt av en härlig kväll med sport och häng med handbollsvänner.

Passande nog spelar våra herrar sin sista match i seriespelet just en fredagskväll, den 24/3, och vi kan därför erbjuda dig denna härliga kväll i Tyresöhallen!

 

Vill du få lite AW-känsla? Boka in dig på VIP-läktaren där du kan köpa en tapastallrik och lite gott att dricka.

 

Du anmäler dig till VIP-läktaren senast nu på tisdag den 21/3.

Observera att du behöver vara 20 år eller äldre.

Anmäl dig här AW på VIP-läktaren 24:e mars. Tyresö handboll! (google.com)

 

Vi lovar även tävlingar och givetvis bra handboll!

 

Direkt efter denna maxade handbollskväll väntar ju även ett EM-kval i fotboll som du garanterat kommer vara uppvärmd till. Varför inte ta med dina vänner till A.L.T. efter handbollen och titta på fotbollsmatchen tillsammans där.

Nyheter från våra lag
Dam Elit , 24/03 06:50 
F2006-F2007 (Flickor 16), 22/03 11:40 
Parahandboll, 20/03 21:29 
P2008 (Pojkar 14), 20/03 16:14 
Dam Elit , 17/03 16:09 
Dam Elit , 14/03 14:02 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer