Bli supporter. Köp ditt här. Se Tyresö Handboll spela i Tyresöhallen.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!

Välkomna till vår nya hemsida!
 
Herr Elit
Referat: Tyresö Handboll Herrar                             - LIF Lindesberg
Tyresö Handboll - LIF Lindesberg 39-27 (20-13)
2021-10-17 22:58, Herr Elit
Foto: Michael Göthe

För andra omgången i rad var det Tyresö man skulle välja att följa om det var anfallsglad handboll man ville se i herrallsvenskan - ny storseger, denna gång med 39-27 mot LIF Lindesberg och en andraplats i allsvenskan efter fem omgångar. Vilken start på serien!

Dam Elit
Referat Eslöv borta 29-25(18-12)
2021-10-17 09:37, Dam Elit
Moa Huurinainen-Reisell matchens lirare

Eslöv borta är en match vi sällan vinner men nu var det dags igen. En mycket stark första halvlek förvaltar vi på ett bra sätt och vinner till slut med 29-25(18-12). Efter förra veckans seger mot Hallby kände vi att vi kan skaka Eslöv men vi visste även att det krävdes mycket arbete och en ny bra prestation för att fixa det. Och en ny bra prestation levererade spelarna igen.  

Men det är Eslöv som börjar bäst och har ledningen efter de inledande 5 minuterna (2-3) med våra siffror först. Fanny skjuter in 3-3 som följs av två snabba omställningar och mål av Sara och Moa. Vi har nu börjat hitta rätt bakåt och få stopp på Eslövs skyttar. Och våran stridsvagn Moa har nu börjat få upp farten. Eller som kommentatorn sa ”sicken lirare det där”.

Dam Elit
Inför Eslöv borta
2021-10-15 07:52, Dam Elit
Julia Lönnborg

Då var det dags för årets första långresa och då bär det av till Eslöv längst ner i vårt vackra land. Matchen mot Eslöv spelas lördag 16 okt kl 14.00 och vi får då möta en motståndare som liksom vi inlett serien med två segrar. Eslöv har i tur och ordning slagit Tumba och Skånela så det är en tuff motståndare som väntar. Vi mötte Eslöv i ATG svenska cupen i augusti och då var det Eslöv som avgick med segern. Så nu är det revansch som gäller. Eslöv är ett tungt lag som vi mala ner sina motståndare, ett lag med mycket olika avtal i sitt anfallsspel som gör att vi måste vara på tårna bakåt hela tiden. I övrigt har det liksom vi ett antal snabbar spelare kryddat med ett bra skytte. Duktiga Lina Wessberg är en spelare som ofta är svårstoppad men även Ebba Kristiansson på linjen och Ebba Wallenberg på sin högerkant är bra spelare för att nämna några vi behöver ha koll på.

Efter segern senast mot Hallby som förmodligen ingen utanför vår egen trupp tippade så gäller det nu att ladda om. Och en som alltid laddar fullt inför varje träning och match är vår finländska landslagsman Julia Lönnborg som är tillbaka på ett härligt sätt efter skada. Vad säger hon inför stundande match?  

Herr Elit
Noa Bengtsson efter storsegern mot Rimbo
2021-10-13 21:39, Herr Elit

Tre raka segrar för herrarna och en som bidrog på bästa sätt senast mot Rimbo var Tyresöfostrade Noa Bengtsson som gjorde sex mål och visade på ett stort och varierat avslutsregister. Läs hans tankar om matchen:

Herr Elit
Referat: Rimbo HK Roslagen - Tyresö Handboll Herrar                            
Rimbo HK Roslagen - Tyresö Handboll 30-40 (16-22)
2021-10-10 23:10, Herr Elit

Efter en av de knöligaste uppladdningarna någonsin stod Tyresö för en rejäl urladdning uppe i otroligt svårspelade Sparbankshallen när Rimbo besegrades med hela 30-40 och tredje raka segern kunde inkasseras.

Nyheter från våra lag
P2010 (Pojkar 11), 17/10 11:26 
Dam Elit , 17/10 09:37 
Dam Elit , 15/10 07:52 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer