Köp säsongskort 2023/2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!

Du kan fortfarande bidra till 135-matcherna!
2023-12-06 16:28

Nu är det bara tre dagar kvar till våra 135-matcher och det är fri entré för alla till denna handbollsfest!

 

Detta tack vare alla er som är med och bidrar.

Har du inte bidragit ännu, skynda att anmäla dig för att vara en av de hjältar som bidrar till handbollsfesten i Tyresöhallen, samtidigt som du stöttar Tyresö Handbolls ungdomsverksamhet.

 

Hur fungerar det?

Konceptet är enkelt – du som privatperson eller företag väljer om du vill bidra med 1, 3 eller 5 kronor per åskådare i hallen under de båda matcherna tillsammans. Hallen tar max 800 personer per match, så väljer du att bidra med 1 kr blir den maximala kostnaden 1600kr, 3 kr blir maximalt 4800kr och 5 kr blir maximalt 8000kr.

 

Du kan omgående anmäla dig här: Anmälan till 135-matcherna

 

Dagen bjuder på två spännande allsvenska matcher:

14.00 Tyresö Handboll Dam – Huddinge HK

16.15 Tyresö Handboll Herr – HK Torslanda Elit

 

Det kommer självklart vara massor av aktiviteter i Tyresöhallen denna dag för att skapa ett så roligt arrangemang som möjligt!

Nu kommer glass i stora lass!
2023-12-04 14:49

Micke Ekman är en av hjältarna i Tyresö Handboll! Han sträcker alltid ut en extra hand när hjälp behövs. Skall det fraktas tunga saker, bjudas på glass på föreningslägret eller göras wraps till vår cup fixar han det alltid utan problem och med stort hjärta. Han ansvarar även för alla inköp så att våra kafeterior står fulla med varor varje helg. 💓💛

 

Nu på lördag ställer Micke ut sin mjukglassmaskin i Tyreöhallen så att alla kan köpa Engelholms smarriga mjukglass. Den serveras under våra 135-matcher så kom förbi och smaka.

 

Ni kommer garanterat bli nöjda!

 

Pst, du har väl anmält dig som sponsor till 135. Vi behöver fler sponsorer – privatpersoner eller företag, alla är välkomna! Läs mer här: Tyresö Handboll (tyresohandboll.se)

Herr Elit
Vi hittade inte helt rätt i Halmstad Arena
2023-12-04, Herr Elit
Rysare till slutsignalen (Foto: Jonas Backlund - halmstadsport.se)

Bertil Gustaf Oscar Carl Eugen (1912-1997) eller Prins Bertil som han kallades i folkmun, invigde Halmstads Sporthall 1955. Samma år invigdes även Eskilstuna Sporthall och dessa två skulle bli klassiska handbollsarenor. Tyvärr är båda två numera ett minne blott då man stängde den i Halmstad 2010 och i Eskilstuna låstes porten för sista gången 2016.
Vi nostalgiker lider, trots förståelse att det förmodligen är den rätta vägen att gå, när dessa mästerverk jämnas med marken för att ge utrymme för mer inkomstbringande fastigheter.

Dam Elit
Seger borta mot Alingsås (29-26)
2023-12-02 21:37, Dam Elit
Glada spelare efter segern :-)

Ny motståndare, ny hall i form av klassiska skolådan Nolhagahallen och framför allt två nya och väldigt sköna pinnar in på kontot. I dagens bortamatch, 5e raka bortamatchen i rad, mot Alingsås vanns det till slut med 29-26(15-14) inte utan dramatik. Förutom en underbar krigarinställning av samtliga bidrog även ett bra skytte och flera smarta avslut till vinsten. Holly Åberg och Anna Pettersson tillbaka i laget efter skador vilket är roligt att se, dessutom allsvensk debut för Julia Lundblad och dagen till ära gjorde hon matchens sista mål. Givetvis mottogs målet av extra glädje från lagkompisarna.

Dam Elit
Inför Alingsås
2023-12-01 11:00, Dam Elit
Julia Lönnborg

Efter en ledig helg är det dags att ta bussen ner till Alingsås för våra damer imorgon lördag. Ny bortamatch mot en för oss ny motståndare. Ytterligare en elitförening på herrsidan som nu valt att satsa på sina damer vilket gett snabbt resultat.

 

Alingsås gör sitt första år i allsvenskan och har visat upp ett mycket bra spel i flera av matcherna. Parkerar nu strax bakom oss i tabellen så det är tuff match som väntar. I laget finns bland annat skytteligaledaren Kajsa Lindberg med meriterar från champions league på cv:et. En spelare som hittar olika sätt att göra mål men även sätta sina medspelare i fina lägen. Men Alingsås har flera duktiga spelare och är ett lag som spelare för varandra och aldrig ger upp.

 

Vi behöver verkligen få till vårt försvars- och målvaktsspel från start. Vi har succesivt fått till det offensiva spelet och här handlar det framför allt att alla vågar gå mot mål. Inga omvägar utan gå på mål. Inför denna match har vi bollat några frågor med Julia Lönnborg, vår försvarsgeneral.

Ta med alla till Tyresöhallen den 9 december!
2023-11-29 16:33

Den 9:e december har vi säsongens hitintills viktigaste dubbelmöte i Tyresöhallen.

 

För då har vi våra två 1,3,5-matcher!

 

Konceptet är enkelt, du går in med fri entré till båda matcherna. Detta då alla som vill istället sponsrar med 1,3 eller 5 kronor gånger antalet åskådare.

 

Det är här DU blir så viktigt!

 

Alla pengar går oavkortat till Tyresö Handbolls ungdomsverksamhet och hur mycket vi får in denna dag beror på hur många som kommer till matcherna.

Kan du komma till en match är det toppen men kommer du till båda är det dubbelt så bra.

Eftersom det är fri entré så hoppas vi att du tar med alla du känner.

 

Vad händer och vilka tider är det?

Våra damer och herrar bjuder på två spännande allsvenska matcher:

  • 14.00 Tyresö Handboll Dam – Huddinge HK
  • 16.15 Tyresö Handboll Herr – HK Torslanda Elit

Utöver detta kommer det finnas roliga tävlingar, lite kul för de yngre och denna gång har vi expanderat kafeterian och står vid entrén och grillar smarriga hamburgare. Så kom hungriga och köp er mat hos oss istället!

 

Pst, du har väl anmält dig som sponsor till 135Vi behöver fler sponsorer – privatpersoner eller företag, alla är välkomna! Läs mer här: Tyresö Handboll (tyresohandboll.se)

Nyheter från våra lag
Dam Elit , 02/12 21:37 
Dam Elit , 01/12 11:00 
Herr Elit, 26/11 00:55 
Herr Elit, 20/11 16:00 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer