Köp säsongskort 2023/2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!

Herr Elit
En folkfest som (nästan) alla njöt av
2023-12-11 13:20, Herr Elit
En handbollsfest för alla (Foto: Micke Göthe)

Bakgrund. För att göra rättvisa åt den nu passerade lördagen och dess ena allsvenska match mellan Tyresö handboll och HK Torslanda så måste man i sitt begrepp om matchen innefatta helhetsupplevelsen som denna lördag bjöd på. Megalördag med respektive dam- och herrmatch, inbjudna storsponsorer och kommunpampar på läktaren som kunde dricka gott och mingla loss, ny kommentator för livesändningen (!), kidsen kunde måla sig i sina faces, goda burgare till den som var villig att betala, gratis inträde och till sist en jädra massa människor. Sammanfattat kan man säga att det var en dunderlördag för klubben Tyresö handboll.

Dam Elit
Vinst mot Huddinge (22-21)
2023-12-10 13:36, Dam Elit
Bilder av Michael Göthe

Oj oj oj, herregud vilken rysare det blev mot Huddinge och framför allt vilket slut det blev. Matchklockan står på 59:59 när Thea trycker in en underjamare som innebär vinst med 22-21. Men först och främst tack alla ni som kom igår och hejade fram oss till seger, ni hjälpte oss enormt och bar fram oss på ett underbart sätt när det som mest behövdes under matchen. Och lite extra tack till F13 som sprang in med spelarna och sedan sjöng hela matchen :-).  

 

Ett derby är alltid ett derby, klyscha :-), ja men så är det verkligen. Tidigare resultat och prestationer betyder inget och man går in till match med en högre anspänning än normalt. Och precis som vi var beredda på var det mera kamp än skönspel. Segern grundlades framför allt genom ett bra försvars- och målvaktspel av Tilde och Meja som vaktade kassen varsin halvlek.

Dam Elit
Inför Huddinge
2023-12-08 14:19, Dam Elit
Dani tänker till!

Imorgon lördag väntar en härlig derbydrabbning för våra damer då Huddinge HK kommer på besök. Vi hoppas på en välbesökt Tyresöhall då det är gratis inträde till denna match, en så kallad sponsormatch.

 

Huddinge är nykomlingar i allsvenskan och har visat upp ett snabbt och frejdigt spel. De vill stressa sina motståndare till misstag genom ett aggressivt försvar. Så noggrannhet är ett av orden som gäller för hemmalaget i morgon. Dessutom ger de aldrig upp. Ett bra skytte genom Isa Ljungholm och Ebba Ahlgren, spelskickliga Tindra Sundin som har flera år i vår rödgula tröja, en duktig linjespelare i Fanny Björkman för att nämna några av deras spelare vi måste få stopp på.

 

Som oftast måste vi få ordning på vårt spel från start. Få till försvar- och målvaktsspel från start och därefter jobba oss vidare uppåt i banan. Vi ska fortsätta väga gå på mål utan krångel och som sagt visa kyla och noggrannhet när Huddinge vill stressa med sitt försvarsspel. Sedan vet vi alla att i ett derby smäller det lite tuffare, många i lagen känner varandra med allt vad det innebär, så det gäller att våga ta två smällar för att dela ut en som någon boxare sa. Inför denna match har vi känt Dani Marjasin med moderklubb Huddinge på pulsen. Vad säger hon dagen innan match?   

 

Imorgon är det dags - Handbollsfest med fri entré!
2023-12-08 12:20

Gillar du minst en av dessa saker?

  • Fri entré till Allsvenska matcher
  • Stockholmsderby med våra Damer
  • En spännande match med våra Herrar
  • Smarriga högrevsburgare
  • Mjukglass i stora lass
  • Gofika
  • Tävlingar
  • VIP-hylla

I så fall är det bara att komma till Tyresöhallen imorgon!!!

Tack vare vårt 135-koncept bjuds alla på fri entré och genom att närvara bidrar du samtidigt till Tyresö Handbolls ungdomsverksamhet. För varje åskådare per match betalar våra sponsorer 1, 3 eller 5 kronor så din närvaro är viktig.

 

Lagom till imorgon drar även Tyresö Handboll igång vårt 50/50-lotteri. Säkert har du stött på detta hos andra klubbar. Det är enkelt! Scanna QR-koden i hallen, köp lotter och ta chansen att vinna halva omsättningen av lottförsäljningen. En vinnare per match.

du kan även köpa lotter direkt här.

 

Så ta med alla du känner, plus några till, och häng med oss i hallen!

 

Matchstarter: 

14.00 Tyresö Handboll Dam – Huddinge HK

16.15 Tyresö Handboll Herr – HK Torslanda Elit

 

Lyssna på lagkapten Frida:

https://www.facebook.com/reel/1402485660671302

P2006-P2008 (Pojkar 17)
P13 och P17 möttes på miniplansturnering!
2023-12-07 13:36, P2006-P2008 (Pojkar 17)

En av de roligaste sakerna med att tillhöra en förening är att det alltid finns möjligheter att göra saker tillsammans med andra lag.

 

Därför var det inget svårt val för spelarna i P17 att tacka ja till miniplansmatcher tillsammans med P13.

Istället för ett vanligt träningspass förvandlades en fredagsträning till en miniplansturnering. Nio blandade lag möttes i en turnering med både jämna och tuffa matcher, och en hel del skoj förstås..

Det blev många matcher och spelade man inte själv så hejade man på de spelande lagen så det blev även en bra publik.

 

Tack för initiativet!

 

Är ditt lag intresserade av att träna eller göra något kul med ett annat lag?

Kontakta några ni vill aktivera er med och träffas på någon av era träningstider. Det blir garanterat både uppskattat och kul! Glöm inte heller att ni alltid kan fråga om någon frän Dam- eller Herrlagen vill komma och vara med på er träning.

Skriv gärna in en text om er aktivitet och skicka in till  nyheter@tyresohandboll.se.

Du kan fortfarande bidra till 135-matcherna!
2023-12-06 16:28

Nu är det bara tre dagar kvar till våra 135-matcher och det är fri entré för alla till denna handbollsfest!

 

Detta tack vare alla er som är med och bidrar.

Har du inte bidragit ännu, skynda att anmäla dig för att vara en av de hjältar som bidrar till handbollsfesten i Tyresöhallen, samtidigt som du stöttar Tyresö Handbolls ungdomsverksamhet.

 

Hur fungerar det?

Konceptet är enkelt – du som privatperson eller företag väljer om du vill bidra med 1, 3 eller 5 kronor per åskådare i hallen under de båda matcherna tillsammans. Hallen tar max 800 personer per match, så väljer du att bidra med 1 kr blir den maximala kostnaden 1600kr, 3 kr blir maximalt 4800kr och 5 kr blir maximalt 8000kr.

 

Du kan omgående anmäla dig här: Anmälan till 135-matcherna

 

Dagen bjuder på två spännande allsvenska matcher:

14.00 Tyresö Handboll Dam – Huddinge HK

16.15 Tyresö Handboll Herr – HK Torslanda Elit

 

Det kommer självklart vara massor av aktiviteter i Tyresöhallen denna dag för att skapa ett så roligt arrangemang som möjligt!

Nyheter från våra lag
Dam Elit , 10/12 13:36 
Parahandboll, 10/12 10:12 
Dam Elit , 08/12 14:19 
P2006-P2008 (Pojkar 17), 07/12 13:36 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer