SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!

Sommaravslutning för Boll och Lek
2024-06-10 17:54

Igår var det dags för våra yngsta barn i Boll och Lek att ha sin sommaravslutning.

Det är barn födda 2019 och 2020 som en gång i veckan har träffats, provat på handboll och haft en massa kul tillsammans.

 

På avslutningen var det full fart med hinderbana blandat med boll och lek. Självklart avslutades allt med medaljutdelning och fika.

 

Vi önskar alla barn en riktigt fin sommar så ses vi till hösten igen!🌞

P2008-P2009 (Pojkar 16)
P16 och Damerna drabbade samman i Tyresöhallen!
2024-06-05 14:18, P2008-P2009 (Pojkar 16)

Igår hade P16 och Damlaget en träningsmatch tillsammans i Tyresöhallen.

 

Det nya P16-laget startade upp i maj och detta var deras allra första match med det nya laget. Även för damerna så var några av deras nya stjärnskott med så en bra chans för båda trupperna att träna ihop sig under match.

Det var en match där båda lagen spelade för att vinna och trots den enorma värmeböljan i Tyresöhallen så höll damerna upp ett bra tempo i andra halvlek.

 

Matchen var jämn och till slut stod P16 som vinnare. Men det var allmänt glada miner hos båda lagen och förhoppningsvis så bjuder damerna in till revansch efter sommaren.

 

P16 är alltid redo för det!

 

Tack till Wille som skötte seket och Bejbom som ställde upp som eminent domare!

Herr Elit
Silly Season är nästan över
2024-06-04 22:54, Herr Elit
Sex fina människor lämnar. Foto: Micke Göthe

Så här års brukar nyheter om de Allsvenska lagen ha sprutat ut under en tid.
Silly Season är en del av säsongen där det inte spelas så mycket handboll men intresserar många av andra orsaker.

 

Om Tyresö Handbolls herrar har det dock varit tyst, väldigt tyst tycker nog de flesta. Det betyder, för den sakens skull, att det inte har hänt något bakom kulisserna. Tro mig.

 

I en liten artikelserie, som härmed startar, kommer samtliga spelare som lämnat och de som formerar truppen 24/25 att presenteras. Kanske inte på ett sätt som ni är vana vid. Att skriva på det vanliga sättet intresserar mig väldigt lite och det överlåter jag till andra.

 

För mig är det mycket viktigare att skriva några ord om människan, snarare än om spelaren.

Dam Elit
Välkommen Hanna!
2024-05-30 08:45, Dam Elit
Hanna Dufva ny Tyresöspelare!

Tyresö Handboll säger välkommen till Hanna Dufva som är klar för spel i våra härliga klubbfärger. På sistone har vi haft mycket sol i Tyresö och idag är det extra soligt då vi får börja dagen med en glad handbollsnyhet som denna. Hanna, född 2004 och med moderklubb Spånga, är en spelare som huserar på högerkanten. Hanna har spelat hela sin karriär i Spånga som genom åren tagit fram många duktiga spelare. Hon är en försvars- och kontringsstark spelare som vi känner kommer passa bra in i vårt sätt att vilja spela handboll. Dessa egenskaper tillsammans med att vi ser framtida utveckling i övriga delar i hennes spel gör att vi ser en spelare som kommer bidra redan från start. Hanna är sedan någon vecka i full träning tillsammans med övriga truppen som nu med hennes signering i princip är spikad inför kommande säsong.     

 

Som alltid med nya spelare i truppen har vi tagit en fika för att känna henne lite mera.  

Välkommen till Tyresö Handbolls Årsmöte
2024-05-20 09:58

Tisdagen den 11:e juni är det dags för Tyresö Handbolls årsmöte!

 

Innan årsmötet kommer alla verksamhetsberättelser och handlingar finnas under klubbinfo/För medlemar/Årsmöten. Klicka på länken nedan.

 

Klicka här för att hitta alla dokument om årsmötet.

 

18.30 drar det igång i Klubbrummet i Tyresöhallen.

Kom gärna och lyssna och ta en fika med oss!

 

Med vänlig hälsning.

Tyresö Handbolls styrelse

 

Dam Elit
Ledarteamet 2024-2025
2024-05-17 10:52, Dam Elit
Ledargänget kommande säsong

På spelarsidan har det hänt en del sedan den föregående säsongen men på ledarsidan är det samma gäng som kör vidare. Christopher Carlsson fortsätter som huvudtränare och går in på sin 5:e säsong. Thomas Hedlund, ass tränare, gör i den rollen sin 5:e säsong men har tidigare haft andra roller runt damerna senast 10-11 åren. Patrik Hermansson fortsätter som mv-tränare, den 3:e säsongen, och runt målvakterna finns även målvaktsmentor Conny Jädersten i kulisserna. Kristoffer Timonen, fystränare, går in på sin 4:e säsong och Mia Palmqvist, fortsätter som lagledare mm, vilket är hennes 9:e säsong runt damerna men har haft andra uppdrag i föreningen tidigare. Men än värre är sportchef Micke Andersson som varit i sin roll sedan 2011-11-11 dvs när Tyresö Handboll bildades. Även Micke har och haft, vet inte hur många, andra uppdrag i Tyresö Handboll.  

Nyheter från våra lag
P2008-P2009 (Pojkar 16), 05/06 14:18 
Parahandboll, 05/06 13:01 
Herr Elit, 04/06 22:54 
Dam Elit , 30/05 08:45 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer