SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!

Välkommen till Tyresö Handbolls Årsmöte
2024-05-20 09:58

Tisdagen den 11:e juni är det dags för Tyresö Handbolls årsmöte!

 

Innan årsmötet kommer alla verksamhetsberättelser och handlingar finnas under klubbinfo/För medlemar/Årsmöten. Klicka på länken nedan.

 

Klicka här för att hitta alla dokument om årsmötet.

 

18.30 drar det igång i Klubbrummet i Tyresöhallen.

Kom gärna och lyssna och ta en fika med oss!

 

Med vänlig hälsning.

Tyresö Handbolls styrelse

 

Dam Elit
Ledarteamet 2024-2025
2024-05-17 10:52, Dam Elit
Ledargänget kommande säsong

På spelarsidan har det hänt en del sedan den föregående säsongen men på ledarsidan är det samma gäng som kör vidare. Christopher Carlsson fortsätter som huvudtränare och går in på sin 5:e säsong. Thomas Hedlund, ass tränare, gör i den rollen sin 5:e säsong men har tidigare haft andra roller runt damerna senast 10-11 åren. Patrik Hermansson fortsätter som mv-tränare, den 3:e säsongen, och runt målvakterna finns även målvaktsmentor Conny Jädersten i kulisserna. Kristoffer Timonen, fystränare, går in på sin 4:e säsong och Mia Palmqvist, fortsätter som lagledare mm, vilket är hennes 9:e säsong runt damerna men har haft andra uppdrag i föreningen tidigare. Men än värre är sportchef Micke Andersson som varit i sin roll sedan 2011-11-11 dvs när Tyresö Handboll bildades. Även Micke har och haft, vet inte hur många, andra uppdrag i Tyresö Handboll.  

Dam Elit
Tack och lycka till Hilda och Sara!
2024-05-07 11:32, Dam Elit
Tack Hilda och Sara

Vi säger stort tack till Hilda Henriksson och Sara Greb för sina insatser i Tyresö Handboll då våra kantspringare båda har valt att avsluta sin elitsatsning i föreningen.

 

Hilda kom redan som 10-åring, år 2015, till Tyresö från sin moderklubb Älta IF. Vänsterkanten Hilda har sedan två säsonger tillbaka tillhört vår damtrupp men väljer nu att trappa ner och kommer fortsätta i vår utvecklingstrupp vilket vi är väldigt glada över. Kanske kommer suget tillbaka på allvar framåt :-) 

 

Sara är en egen produkt som bara spelat i Tyresö Handboll under sin handbollskarriär. På grund av eller tack vare :-) sitt arbete har vår högerkant Sara valt att avsluta sitt spelande i allsvenskan. Sara har tillhört damtruppen sedan 2019 och tillhör en exklusiv skara på endast sex damspelare som gjort över 100 matcher i vår rödgula tröja. Vi hoppas att även få se Sara på utvecklingslagets träningar framåt. Eller kanske i en annan roll i föreningen?

 

Vi önskar båda stort lycka till i framtiden och hoppas att vi får se båda i våra hallar även framåt :-)

Medaljregn i helgen för ungdomslagen!
2024-05-06 11:28
F2011-2012 och P2011 (tillsammans med spelare från P2012, P2013, P2014 och F2015) efter sina finalsegrar

I helgen var det sista helgen med inomhuscuper där våra ungdomslag valt att delta. 

Våra flickor och pojkar födda 2015 samt Handbollsskolan spelade Minibollen och våra äldre lag spelade Västerortscupen.


I Västerortscupen deltog vi i sju åldersklasser och det blev en riktigt fin utdelning för våra lag!
I A-finalerna tog F12 guld, P12 både guld och silver och P13 tog silver.

I övrigt deltog F11, F9, P10 samt P9 som alla gjorde riktigt bra insatser.


Grattis allihop!

Dam Elit
Hanna förlänger!
2024-05-04 09:23, Dam Elit
Hanna Hermansson förlänger!

Hanna Hermansson och Tyresö Handboll är överens om en förlängning vilket är mycket roligt att kunna skriva hem om. Hanna med moderklubb Gustavsberg kom till Tyresö för tre säsonger sedan och har tillhört damtruppen de två senaste. Hanna är en explosiv och spelsmart linjespelare med ett mycket bra och varierat avslut. Hon har under det senaste året tagit positiva kliv framåt i sitt defensiva spel vilket vi ser en fortsatt utveckling i. Är en spelare med glimten i ögat både på och utanför plan som vi både tror och hoppas mycket på framåt.

Dam Elit
Emely lyfter!
2024-04-26 17:34, Dam Elit
Emely Johansson lyfts upp i damtruppen!

Sistaårsjunioren Emely Johansson lyfts from kommande säsong upp från vår utvecklings trupp till damtruppen. En spelare som senaste året visat upp ett mycket bra spel i vårt utvecklings- och juniorlag. Och även när han varit uppe och tränat med damtruppen har hon visat bra egenskaper som vi tror kommer passa in i vårt sätt att vilja spela handboll. En oerhört tempostark och kvick spelare som gillar och vågar att gå på mål. Hennes främsta styrkor ligger i det offensiva spelet men har senaste året visat stor utveckling även i sitt defensiva spel vilket kommer utvecklas ytterligare vid träning i hårdare miljö. Är en spelare som vi på sikt ser som drivande spelare i vårt damlag med rätt träning och utveckling. Men som alltid vill vi veta mer om Emely i övrigt? Så över en fika fick hon svara på lite frågor!

 

Nyheter från våra lag
Dam Elit , 17/05 10:52 
Parahandboll, 13/05 17:11 
Parahandboll, 13/05 12:40 
Parahandboll, 13/05 12:26 
Dam Elit , 07/05 11:32 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer