Börja spela handboll - Anmäl er här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!

Dam Elit
Derbyseger mot AIK (31-24)
2023-02-05 14:52, Dam Elit
Tove, Sara och Julia

Revansch var det som gällde för damerna under lördagseftermiddagen när AIK och derby stod för dörren. I höstas var AIK starkast och vi fick då inte hål på deras försvar och målvakt som hade behövts. Men nu fick vi det även om det är AIK som inledningsvis är starkast. Fanny Norsten inleder målskyttet med skott utifrån och gör även 2-1 på samma fina sätt mot ett till en början lågt stående AIK försvar. Men sedan tar AIK med Linnea Lindh i spetsen över och vi har 3-6 på tavlan efter ca 10 minuter. Och det kunde varit värre då Cilla Thorsteinsson gör flera fina räddningar inledningsvis. Efter en tuff start får vi bättre och bättre träff bakåt anförda av jubilaren och försvarsgeneral Julia Lönnborg. Julia gör i denna match sin 100:e tävlingsmatch vår underbara rödgula tröja vilket är den femte spelaren i Tyresö Handboll dam att komma upp i tresiffrigt antal matcher. Snyggt jobbat Julia! 

Tyresö - Vinslöv
2023-02-04 07:00
 
Dam Elit
Inför AIK
2023-02-03 15:57, Dam Elit
Hanna Hermansson

Imorgon stundar derby i Tyresöhallen. Kl 14.00 ska våra damer försöka ta revansch för höstens förlust mot AIK. AIK har med ett i princip nytt lag gjort en bra säsong och skakar om de flesta lagen i sina matcher. Slog som sagt oss i höstas och det skiljer bara några poäng lagen emellan så det är en tuff och spännande match som väntar. AIK har en stark målvakt i Catrin Axelsson, en bra och rutinerad skytt i Linnea Lindh samt flera spelare som gör det de är duktiga på och inget annat. Laget bjuder inte på så mycket utan spelar enkelt, rakt på mål och är tuffa bakåt. Vi själva behöver som alltid få träff bakåt och därmed ge våra målvakter bättre möjlighet att rädda och därifrån jobba vidare. Vi ska fortsatt våga kliva in i de luckor som uppstår framåt och framför allt våga ta avslut när det är läge.  

      

Inför denna match har redaktionen fått fatt i Hanna Hermansson som i senaste matchen mot Kärra gjorde sitt första allsvenska mål vilket givetvis är lite speciellt.

Tyresö - AIK
2023-02-02 23:00

På lördag har vi derby i Tyresöhallen då AIK kommer på besök! Våra damer har revansch att kräva efter senaste mötet i november då AIK vann hemma med 22-19.  Bägge lagen kommer till spel med förluster i förra omgången, AIK förlorade hemma mot IFK Örebro med 23 - 31 och Tyresö förlorade knappt mot serieledande Kärra på bortaplan med 27 - 26 så missa inte denna match då båda lagen kommer kriga för de 2 poängen som står på spel.

 

Välkommen till Tyreshallen, lördag kl 14:00

Dubbel USM i helgen med hemmasteg!
2023-02-02 11:06

Nu till helgen blir det dubbelt USM då både F14 och P18 spelar Steg 3.

 

P18 har hemmasteg och kommer spela alla sina matcher i Tyresöhallen nu på lördag kväll samt under söndagen. De spelar för en plats i Steg 4 så kom och heja fram dom på plats i hallen!!!

Hitresande lag är Torslanda HK, HF Karlskrona och Rimbo HK Roslagen.

 

Ni ser matchtider här - Svenska Handbollförbundet (svenskhandboll.se)

Och skulle ni mot all förmodan inte kunna ta er till Tyreöhallen kan ni följa dom live här handbollplay.se | Start

 

F14 beger sig till Borlänge och möter IFK Tumba HK, IFK Bankeryd och Borlänge HK. Resultatet från helgen avgör vilken nivå de kommer spela i Steg 4.

Ni ser matchtider här -Tyresö Handboll - Herr Utveckling (tyresohandboll.se)

Och kan följa dom live här: https://handbollplay.se/tyreso-handboll-p18

 

Stort lycka till allihop!

Dam Elit
Sur förlust mot Kärra (26-27)
2023-01-31 15:41, Dam Elit
Olivia, Hanna och Frida

Efter en bra inledning på vårsäsongen var det ett gäng Tyresö tjejer med försiktig optimism som tidigt i lördags morse begav sig till Göteborg och match mot Kärra, Givetvis en mycket tuff motståndare som helt välförtjänt leder serien så här långt. Väl framme glömmer ansvarig spelare för högtalaren att den är kvar i bussen och inte i omklädningsrummet där den ska vara vilket stökade till förberedelse något :-) Hur som helst så kom vi till matchstart och inledningsvis visar båda lagen upp en god vilja att spela snabbt och rakt på mål och tempot första 10-15 min är riktigt högt. Målmässigt är det jämt, 6-6, efter 11 minuters spel. Olivia Svalstedt stekhet inledningsvis och hinner under denna inledning med att göra fyra mål, spela fram till ett ytterligare samt sitta på botbänken i två minuter. ”Skönt jag behövde nog vila” sa Tyresö dams mesta målskytt genom tiderna med glimten i ögat efter blivit utvisad :-) 

Nyheter från våra lag
F2008 (Flickor 14), 05/02 16:25 
Dam Elit , 05/02 14:52 
Dam Elit , 03/02 15:57 
Tyresö Cup, 02/02 16:12 
Tyresö Cup, 31/01 16:35 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer