Köp säsongskort 2023/2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Handbollsskolan (2016)

Välkommen till Tyresö Handbolls Handbollsskola

Vill du prova världens roligaste sport - handboll?

 

Handbollsskolan för barn födda 2016

 

Anmäl er här - det finns platser kvar!

 

Handbollsskolan
Vi har två stycken handbollsskolor för alla barn födda 2016:

Måndagar 16:30-17:30 i Slottshallen 

Ansvarig på plats: Martin Brandt

Onsdagar 16:30-17:30 i Fornuddshallen

Ansvarig på plats: Martin Brandt


Alla som är anmälda till handbollsskolan är välkomna till alla olika pass. Det är bara att komma på det tillfället som passar bäst. Du som vårdnadshavare får gärna vara beredd på att hoppa in och hjälpa till som passningsvägg, målvakt eller något annat under träningens gång. Meddela ansvarig ledare att du finns tillgänglig.

Alla träningstillfällen finns i kalendern här på hemsidan.

 

Vi uppmanar er alla att klicka i närvaro på de pass som ni planerat att deltaga på via SportAdmin. För att anmäla er så måste ni vara inloggade på hemsidan eller i appen. Det är alltid okej att ta med en kompis eller komma ner även om man missat att anmäla sig men gör ert bästa för att fylla i närvaro så hjälper det de ansvariga att planera en ännu roligare träning. Blir grupperna för stora kan vi behöva begränsa antalet deltagare.

 

Anmäl er till Boll och lek, Boll- och Handbollsskolan här
Så fort som ditt barn är anmält är det bara att komma ner och börja träna!

Alla som tycker att handboll verkar roligt är välkomna och ta gärna med en kompis till träningen. Det är helt okej att testa på en gång innan man bestämmer sig för om man vill börja på riktigt. Ta med er inomhusskor, träningskläder och vattenflaska så är ni redo för att spela handboll!

Kostnad
Det kostar 1400 kronor att vara med i Handbollsskolan under hela säsongen. Förutom medlemskap i Tyresö Handboll och rolig handbollsträning varje vecka ingår det också en tröja, en vattenflaska och en handboll i säsongsavgiften plus fri entré till alla Tyresö Handbolls seniormatcher. Snarast efter att avgiften är betald får man sitt "start-kit". Fakturan skickas ut automatiskt när barnet varit med och tränat minst 3 gånger så även om ni bara vill testa på - anmäl er helst via hemsidan först.

 

Eventuella frågor, skicka gärna ett mail till: mattias.bejbom@tyresohandboll.se så ska vi räta ut era frågetecken.


Läs gärna mer om handboll för barn här: www.spelahandboll.se.

 

Välkommen till Tyresö Handboll, klubben där alla vill vara med!

 

Är du äldre och vill börja spela handboll? Kika in på lagsidorna här på hemsidan eller klicka här för att anmäla dig direkt.

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer