SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Bollskolan (2017-2018)

Välkommen till Tyresö Handbolls Bollskola

Vill du prova världens roligaste sport - handboll?

 

Bollskolan för barn födda 2017-2018

 

Anmäl er här. Det finns platser kvar!

 

Bollskolan
Bollskolan är lagom för alla barn födda 2017 och 2018 och vi tränar:

Lördagar 9:00-10:00 i Slottshallen
Ansvarig på plats: Pablo Norsten Valenzuela 


Vi uppmuntrar vårdnadshavare att vara med som stöd och hjälp under bollskolan så kom i bekväma kläder och umgås tillsammans med ditt barn med bollen som främsta lekredskap. Alla träningstillfällen finns i kalendern här på hemsidan.

 

Vi uppmanar er alla att klicka i närvaro på de pass som ni planerat att deltaga på via Sportadmin. För att anmäla er så måste ni vara inloggade på hemsidan eller i appen. Det är alltid okej att ta med en kompis eller komma ner även om man missat att anmäla sig men gör ert bästa för att fylla i närvaro så hjälper det de ansvariga att planera en ännu roligare träning. Blir grupperna för stora kan vi behöva begränsa antalet deltagare.

 

Anmäl er till Boll och lek, Boll- och Handbollsskolan här
Så fort som ditt barn är anmält är det bara att komma ner och börja träna!

Alla som tycker att handboll verkar roligt är välkomna och ta gärna med en kompis till träningen. Det är helt okej att testa på några gånger innan man bestämmer sig för om man vill börja på riktigt. Ta med er inomhusskor, träningskläder och vattenflaska så är ni redo för att spela handboll!

Kostnad
Det kostar 1200 kronor att vara med i Bollskolan under hela säsongen. Förutom medlemskap i Tyresö Handboll och rolig handbollsträning varje vecka ingår det också en tröja, en vattenflaska och en handboll i säsongsavgiften plus fri entré till alla Tyresö Handbolls seniormatcher. Snarast efter att avgiften är betald får man sitt "start-kit". Fakturan skickas ut automatiskt när barnet varit med och tränat minst 3 gånger så även om ni bara vill testa på - anmäl er helst via hemsidan först.

 

Eventuella frågor, skicka gärna ett mail till: mattias.bejbom@tyresohandboll.se så ska vi räta ut era frågetecken.


Läs gärna mer om handboll för barn här: www.spelahandboll.se.

 

Välkommen till Tyresö Handboll, klubben där alla vill vara med!

 

Är du äldre och vill börja spela handboll? Kika in på lagsidorna här på hemsidan eller klicka här för att anmäla dig direkt.

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer