SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Bollskolan (2017-2018)

Vanliga frågor och svar

Hur anmäler jag mitt barn?

Fyll i ditt barns uppgifter här. Efter det får ni inloggningsuppgifter till hemsida och app.

 

När är det träning?

kalendern kan du se när det är träning. Man får gå på vilka pass man vill när man är anmäld. Vi ser helst att man klickar i att man tänker komma på träningen via hemsidan eller appen för att underlätta för ledarnas planering.

 

Är det bara att komma ner på en träning och vara med?

Ja, men se helst till att ni är anmälda och har kryssat i att ni tänker komma. Vill ni ta med en kompis en gång så går det såklart bra!

 

Vem är ansvarig?

Ansvarig från föreningens sida och den som svarar på frågor om verksamheten är ungdomskonsulent Mattias Bejbom (mattias.bejbom@tyresohandboll.se). Ansvarig ledare på plats i Slottshallen är Pablo Norsten Valenzuela.

 

Vad kostar det och när måste jag betala?

Det kostar 1200 kronor att vara med i Bollskolan. Då ingår träning varje vecka, en tröja, en boll och en vattenflaska samt fri entré på seniorlagens allsvenska hemmamatcher. Det skickas ut faktura när man varit med på tre träningar.

 

Mitt barn började efter en halv termin, vad kostar det då?

Om halva terminen har passerat finns det två alternativ:

1. 800 kr inklusive startkit (tröja, boll och vattenflaska)

2. 600 kr utan startkit

Meddela gärna när ni anmäler er vilket alternativ ni väljer.

 

Mitt barn vill träna med en annan grupp på grund av kompis/syskon/annat, får hen det?

I barnverksamheten (2-7 år) är det viktigaste att få känna glädje till handbollen och gemenskap. Då är det helt okej att träna med en grupp äldre eller yngre barn för att få ihop pressade tidsscheman eller för trygghet. Är grupperna för stora är det dock barnen "i rätt ålder" som har förtur så det kan hända att det inte finns plats för yngre eller äldre barn på vissa träningspass.

När det sedan är dags att bilda lag ifrån Handbollsskolan så är det bara barn i rätt ålder som bildar laget. I regel så vill vi inte behöva flytta spelare över åldersgränserna när man har bildat lag utan man tillhör laget med jämnåriga kamrater.

 

Jag vill hjälpa till, vem ska jag kontakta?

Vill du hjälpa till på golvet under träningspasset - meddela ansvarig ledare på plats att du finns tillgänglig! Vill du engagera dig ännu mer - kanske till och med ansvara för en egen träningsgrupp - hör av dig till ungdomskonsulent Mattias Bejbom, mattias.bejbom@tyresohandboll.se.

 

Hur länge pågår Handbollsskolan, Bollskolan samt Boll och lek?

Vi tränar varje vecka från månadsskiftet september/oktober fram till månadsskiftet mars/april med ett kortare juluppehåll.

 

När bildar man ett eget lag?

På hösten det år man fyller åtta år startar vi igång separata lag för pojkarna och flickorna som tidigare gått handbollsskolan. Om man är intresserad av att hjälpa till som tränare, lagledare eller annat så fångar vi upp det intresset!

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer