Börja spela handboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
P2012 (Pojkar 10)

Välkommen till Tyresö Handboll P2012

Välkommen till Tyresö Handboll P12!

Vi tränar två gånger i veckan enligt följande (kolla alltid kalendern för att se uppdaterat schema):

 

Tisdagar 17.00-18:00

Slottshallen (Tyresö strand)

 

Fredagar 17:15-18.15

Krusboda skola


Vill du testa på världens roligaste sport? Kom ner till en träning och spela med oss! Anmäl dig här och sedan är det bara att komma ner på en träning när det passar.


KONTAKT
Lagledare Maria Wennberg

mariawennberg@live.se

Träningstider Hösten/Våren 21/22
2021-08-05 15:49

Vi tränar följande tider:

 

Tisdagar Slottshallen kl 17.00-18.00

Fredagar Krusboda kl 17.15-18.15

 

Första träningen börjar 24/8-21.

Välkommen!

Nu börjar handbollsträningen för P12!
2020-08-18 16:08

Efter en härlig sommar är det nu dags för föreningens nyaste lag att börja träna handboll. Varmt välkomna till Tyresö Handboll P12!

 

Nu när killarna är åtta år är det dags att lämna handbollsskolan bakom sig och bilda ett eget lag med egna träningstider och egna tränare. Detta är laguppställningen för P12:

 

Tränare

Måns von Matern - före detta spelare i Tyresö Handboll som avslutade sin handbollskarriär efter förra säsongen och storebror till Edvin i laget. Har egna spelarmeriter från finalspel i ungdoms-SM.

 

William Attebrant - spelar i Tyresö Handbolls utvecklingslag och var med och hjälpte Hannes Berglund med handbollsskolan i Krusboda vid flera tillfällen förra säsongen. Har egna meriter från distriktslaget och finalspel i ungdoms-SM.

 

Petter Söderlund - spelar i Tyresö Handbolls utvecklingslag och har även han varit med och hjälpt till på Krusbodas handbollsskola. Har egna meriter från ungdomslandslaget, distriktslaget och finalspel i ungdoms-SM.

 

Vi från föreningens sida är mycket stolta och nöjda över denna trio som kommer garantera att killarna både får kvalitet och såklart enormt mycket glädje på träningarna under denna säsong.

 

Träningstider

P12 kommer att träna två gånger i veckan enligt följande (kolla alltid kalendern för att se uppdaterat schema):

 

Onsdagar 17:00-18:00 (första träning 19/8)

Krusboda skola

 

Lördagar 9:00-10:00 (första träning 29/8)

Sofiebergs skola

 

Laget

Redan nu är vi hela 21 stycken killar i P12 som varit med i handbollsskolan tidigare. Självklart vill vi bli ännu fler så alla som vill får komma ner och testa på världens roligaste sport. Det är helt okej att komma ner till vilken träning som helst om man vill vara med!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer