SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Dam Elit

Tyresö Handbolls A-damer
 
Tack och stort lycka till Julia!
2024-06-15 20:18
Julia Lönnborg till Island!

I torsdags drog Julia Lönnborg sina (för denna gång :-) sista underjamare i Tyresöhallen innan ett nytt handbolls äventyr väntar för Julia på Island. Julia är sedan en tid tillbaka klar för spel i den isländska klubben Stjarnan. Där får hon möta en annan tidigare Tyresö lirare Sara Odden som huserar i klubben Haukar. Givetvis tråkigt för Tyresö Handboll att tappa Julia men det är en härlig möjlighet och ett häftigt äventyr för Julia att spela och leva handboll fullt ut.

Välkommen Hanna!
2024-05-30 08:45
Hanna Dufva ny Tyresöspelare!

Tyresö Handboll säger välkommen till Hanna Dufva som är klar för spel i våra härliga klubbfärger. På sistone har vi haft mycket sol i Tyresö och idag är det extra soligt då vi får börja dagen med en glad handbollsnyhet som denna. Hanna, född 2004 och med moderklubb Spånga, är en spelare som huserar på högerkanten. Hanna har spelat hela sin karriär i Spånga som genom åren tagit fram många duktiga spelare. Hon är en försvars- och kontringsstark spelare som vi känner kommer passa bra in i vårt sätt att vilja spela handboll. Dessa egenskaper tillsammans med att vi ser framtida utveckling i övriga delar i hennes spel gör att vi ser en spelare som kommer bidra redan från start. Hanna är sedan någon vecka i full träning tillsammans med övriga truppen som nu med hennes signering i princip är spikad inför kommande säsong.     

 

Som alltid med nya spelare i truppen har vi tagit en fika för att känna henne lite mera.  

Ledarteamet 2024-2025
2024-05-17 10:52
Ledargänget kommande säsong

På spelarsidan har det hänt en del sedan den föregående säsongen men på ledarsidan är det samma gäng som kör vidare. Christopher Carlsson fortsätter som huvudtränare och går in på sin 5:e säsong. Thomas Hedlund, ass tränare, gör i den rollen sin 5:e säsong men har tidigare haft andra roller runt damerna senast 10-11 åren. Patrik Hermansson fortsätter som mv-tränare, den 3:e säsongen, och runt målvakterna finns även målvaktsmentor Conny Jädersten i kulisserna. Kristoffer Timonen, fystränare, går in på sin 4:e säsong och Mia Palmqvist, fortsätter som lagledare mm, vilket är hennes 9:e säsong runt damerna men har haft andra uppdrag i föreningen tidigare. Men än värre är sportchef Micke Andersson som varit i sin roll sedan 2011-11-11 dvs när Tyresö Handboll bildades. Även Micke har och haft, vet inte hur många, andra uppdrag i Tyresö Handboll.  

Tack och lycka till Hilda och Sara!
2024-05-07 11:32
Tack Hilda och Sara

Vi säger stort tack till Hilda Henriksson och Sara Greb för sina insatser i Tyresö Handboll då våra kantspringare båda har valt att avsluta sin elitsatsning i föreningen.

 

Hilda kom redan som 10-åring, år 2015, till Tyresö från sin moderklubb Älta IF. Vänsterkanten Hilda har sedan två säsonger tillbaka tillhört vår damtrupp men väljer nu att trappa ner och kommer fortsätta i vår utvecklingstrupp vilket vi är väldigt glada över. Kanske kommer suget tillbaka på allvar framåt :-) 

 

Sara är en egen produkt som bara spelat i Tyresö Handboll under sin handbollskarriär. På grund av eller tack vare :-) sitt arbete har vår högerkant Sara valt att avsluta sitt spelande i allsvenskan. Sara har tillhört damtruppen sedan 2019 och tillhör en exklusiv skara på endast sex damspelare som gjort över 100 matcher i vår rödgula tröja. Vi hoppas att även få se Sara på utvecklingslagets träningar framåt. Eller kanske i en annan roll i föreningen?

 

Vi önskar båda stort lycka till i framtiden och hoppas att vi får se båda i våra hallar även framåt :-)

Hanna förlänger!
2024-05-04 09:23
Hanna Hermansson förlänger!

Hanna Hermansson och Tyresö Handboll är överens om en förlängning vilket är mycket roligt att kunna skriva hem om. Hanna med moderklubb Gustavsberg kom till Tyresö för tre säsonger sedan och har tillhört damtruppen de två senaste. Hanna är en explosiv och spelsmart linjespelare med ett mycket bra och varierat avslut. Hon har under det senaste året tagit positiva kliv framåt i sitt defensiva spel vilket vi ser en fortsatt utveckling i. Är en spelare med glimten i ögat både på och utanför plan som vi både tror och hoppas mycket på framåt.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer