Bli supporter. Köp ditt här. Se Tyresö Handboll spela i Tyresöhallen.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Fritids

TYRESÖ HANDBOLLS IDROTTSFRITIDS

Ett profilfritids ger möjlighet för barn att välja eftermiddags- och lovaktiviteter utifrån sina egna intressen. Hos oss blir förstås handboll ett givet inslag, men vi erbjuder ett brett utbud av saker att göra, inklusive lugnare aktiviteter samt läxläsning och studiestöd. Verksamheten omfattar årskurs 3 till 6 (9-12 år) och vi har öppet 14-17 helgfria vardagar samt 9-17 under terminsloven.

 

Vår självklara målsättning, som i allt föreningen gör, är en verksamhet där lika många tjejer som killar vill vara med. Tyresö Handbolls profilfritids är förstås öppet för alla, men vi tycker givetvis det är jättekul om många spelare i föreningen och deras kompisar väljer att tillbringa eftermiddagarna på just vårt fritids. 

Avgiften för att vara inskriven på fritids är 200 kr/månad. För varje dag man är på plats kostar det 30 kr för mellanmål/mat och detta faktureras i slutet av månaden. För den fasta månadsavgiften ingår fyra fria dagar/månad på fritids.

 

Verksamhetsansvarig är Mattias Bejbom. Frågor kan mailas till bejbom@tyresohandboll.se. Våra två huvudledare på fritids är Noa Bengtsson och Martin Brandt.

Telefonnummer till idrottsfritids: 0763007957.

 

Välkommen med din anmälan!

2021-06-01 09:19

Från och med idag går det att göra intresseanmälan till Tyresö Handbolls eget idrottsfritids som startar direkt efter jullovet. Vi hoppas förstås på att många av er tjejer och killar som redan spelar handboll i föreningen vill vara med! Ni får därför chansen att anmäla er nu direkt innan vi går ut och marknadsför oss brett. Intresseanmälan till fritids sker här!

 

Nyheten är dock redan ute med Mattias och Janne i Mitt i Tyresö!

2021-06-01 09:18
 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer