SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Fritids

TYRESÖ HANDBOLLS IDROTTSFRITIDS

Ett profilfritids ger möjlighet för barn att välja eftermiddags- och lovaktiviteter utifrån sina egna intressen. Hos oss blir förstås handboll ett givet inslag, men vi erbjuder ett brett utbud av saker att göra, inklusive lugnare aktiviteter samt läxläsning och studiestöd. Verksamheten omfattar årskurs 3 till 6 (9-12 år) och vi har öppet 14-17 helgfria vardagar samt 9-17 under terminsloven.

 

Vår självklara målsättning, som i allt föreningen gör, är en verksamhet där lika många tjejer som killar vill vara med. Tyresö Handbolls profilfritids är förstås öppet för alla, men vi tycker givetvis det är jättekul om många spelare i föreningen och deras kompisar väljer att tillbringa eftermiddagarna på just vårt fritids. 

Avgiften för att vara inskriven på fritids är 250 kr/månad. För varje dag man är på plats kostar det 40 kr och detta faktureras i slutet av månaden. För den fasta månadsavgiften ingår fyra fria dagar/månad på fritids.

 

Verksamhetsansvarig är Mattias Bejbom. Frågor kan mailas till mattias.bejbom@tyresohandboll.se.

 

Våra två huvudledare på fritids är Martin Brandt och Tove Höglund.

 

Välkommen med din anmälan!

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer