Bli supporter! Köp ditt medlemskort här och se Tyresö Handboll spela allsvenska hemmamatcher.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Boll och lek (2017-2019)

Välkommen till Tyresö Handbolls Boll och lek

Vill du prova världens roligaste sport - handboll?

 

Boll och lek för barn födda 2017 och senare

 

Anmäl er här - det finns platser kvar till hösten! Håll koll på mailen och hemsidan för mer information.


Boll och lek för fyraåringar och yngre

Boll och lek är till för våra allra minsta medlemmar födda 2017 och senare. Vi ser över hur vi ska kunna ta emot alla intresserade barn i anpassade lokaler.

 

Boll och lek är till för de allra minsta. Vi tillhandahåller lokal och material men varje barn behöver ha med sig en vuxen som ansvarar för och leker med barnet. Det blir mycket bollar och rörelseglädje! Alla träningstillfällen finns i kalendern här på hemsidan.

 

Anmäl er till Boll och lek, Boll- och Handbollsskolan här
Så fort som ditt barn är anmält är det bara att komma ner och börja träna!

Alla som tycker att handboll verkar roligt är välkomna och ta gärna med en kompis till träningen. Det är helt okej att testa på en gång innan man bestämmer sig för om man vill börja på riktigt. Ta med er inomhusskor, träningskläder och vattenflaska så är ni redo för att spela handboll!

Kostnad
Det kostar 750 kronor att vara med i Handbollsskolan, Bollskolan eller Boll och lek under hela säsongen. Förutom medlemskap i Tyresö Handboll och rolig handbollsträning varje vecka ingår det också en tröja, en vattenflaska och en handboll i säsongsavgiften plus fri entré till alla Tyresö Handbolls seniormatcher. Snarast efter att avgiften är betald får man sitt "start-kit". Fakturan skickas ut automatiskt när barnet varit med och tränat minst 3 gånger så även om ni bara vill testa på - anmäl er helst via hemsidan först.

 

Eventuella frågor, skicka gärna ett mail till: bejbom@tyresohandboll.se så ska vi räta ut era frågetecken.


Läs gärna mer om handboll för barn här: www.spelahandboll.se.

 

Välkommen till Tyresö Handboll, klubben där alla vill vara med!

 

Är du äldre och vill börja spela handboll? Kika in på lagsidorna här på hemsidan eller klicka här för att anmäla dig direkt.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer