SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Herr Elit

Tyresö Handboll Herrar
35 - 28
Kärra HF
Tyresö Handboll Herrar 35 - 28Kärra HF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 oktober, 16:15
Plats:Tyresöhallen
Serie:Herrallsvenskan   Tabell >>
Samling:14:15
Tyresö Handboll - Kärra HF 35-28 (18-15)
2021-10-02 23:06
Fredrik Hellgren matchens lirare och i målform

Efter förra veckans fina tvåpoängare nere i Varberg kunde Tyresö ta emot nollpoängarna Kärra HF i säsongens andra hemmamatch. Med släppta publikrestriktioner var det inspirerande att springa in i Tyresöhallen vid kvart över fyra på lördagseftermiddagen.

Första halvlek var en riktigt svängig historia för hemmapubliken att bevittna där ledningen pendlade fram och tillbaka flera gånger. Kärra satsade mycket på skytte utifrån medan Tyresö var framgångsrikare i duellspelet där framförallt Fredrik Hellgren var på ordentligt spelhumör och hade sju inteckningar i målprotokollet redan efter 30 minuter.

 

I andra halvlek startar Tyresö med spel sex mot fyra och kan dra ifrån ytterligare innan Kärra gör sin bästa period i matchen och kommer ikapp till 23-22 med kvarten kvar. Efter det kommer Lukas Rylander in och står för en mycket stark prestation när Tyresö kan dra ifrån ordentligt fram till 30-23 och matchen känns mer eller mindre avgjord. Kärra försöker med en punktmarkering men luften går lite ur och Tyresö kan till publikens stora glädje kontrollera tillställningen fram till slutresultat 35-28.

 

I Kärra prisas Abdul Alayyan som matchens lirare efter många fina räddningar. Anfallsmässigt har man svårt att slå om när Tyresö får bra träff på skyttet i slutet av matchen. I Tyresö är Fredrik Hellgren i mycket fin form och slutar på elva fullträffar plus en hel del assist och bollstölder. Extra plus utdelas till Douglas Otterström som även denna vecka är riktigt bra i mål.

 

Med fyra poäng efter tre omgångar har Tyresö fått en bra start på årets allsvenska säsong. Till nästa match mot Rimbo på bortaplan kommer man behöva ha med de fina prestationerna hittills för det är en otroligt tuff motståndare som väntar med en Ken Tollbring i högform.

 

Till sist - stort tack till all publik som stöttade herrarna fram till två poäng idag!

 

Tyresö Handboll - Kärra HF 35-28 (18-15)

Matchprotokoll

Arbetsprotokoll

Tabell

Matchen i efterhand

 

MatDax-kassen till matchens lirare: Fredrik Hellgren (Tyresö) och Abdul Alayyad (Kärra)

 

Nästa hemmamatch:

Tyresö Handboll - LIF Lindesberg

Lördag 16/10

16:15 Tyresöhallen

 

Teckna årskort!

Bli månadssupporter på Solidsport för att se alla matcher via stream.


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer