SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Herr Elit

Kärra HF
33 - 32
Tyresö Handboll ATG Herrar
Kärra HF33 - 32Tyresö Handboll ATG Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 augusti, 14:00
Plats:Lillekärrshallen Göteborg
Serie:ATG SC herr grupp 5   Tabell >>
Samling:13:00
Kärra HF - Tyresö Handboll 33-32 (16-14)
2022-08-20 19:37
Sebastian Fagerdahl var målbäst mot Kärra

Det blev förlust för herrarna borta mot Kärra HF i andra omgången av Svenska Cupens gruppspel. De tre shootoutmålen var för mycket att ta in och förlusten skrevs till 33-32 (16-14).

Tyresö startade matchen yrvaket och efter tre inledande mål på shootout (Kärra spelar i division 1 kommande säsong efter att ha åkt ur allsvenskan) kunde hemmalaget trumma på till 7-1 på tavlan efter fem minuter. Tyresö hade det tufft att komma in i matchen och anfallsspelet kändes krampaktigt men några snabba kontringsmål från Sebastian Fagerdahl tände hoppet. Efter 22 minuter och sju gjorda mål la Mattias Bejbom in timeoutkortet och det fick utdelning för på halvlekens avslutande åtta minuter lyckades Tyresö göra lika många mål till fram till halvtidssiffrorna 16-14. Ett av de tre handikappmålen var inhämtat men det skulle krävas mer i andra halvlek.

 

Andra halvlek präglas av att Tyresö flera gånger närmar sig till ett-två mål men inte kan knyta ihop säcken och gå förbi i matchprotokollet. Kärra och framförallt nyförvärvet från Önnered Alfred Tilly spelar bra och har fin utdelning i sina satsningar. Med åtta minuter kvar av matchen är så de rödklädda äntligen ikapp för första gången när det står 26-26 men det vill sig inte riktigt just idag. En utvisning och en missad straff ställer till det och trots en bra slutforcering slutar matchen 33-32 och Kärra tar en fin skalp med det nya lagbygget.

 

Kärra HF - Tyresö Handboll 33-32 (16-14)

Matchprotokoll

Arbetsprotokoll

Tabell Svenska Cupen grupp 5

Se matchen igen på Solidsport

 

Matchens lirare Tyresö: Alexander Holm

Matchens lirare Kärra: Alfred Tilly

 

Nästa hemmamatch

Lör 27/8 16:15 Tyresöhallen

Tyresö Handboll - HK Malmö


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer