SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Herr Elit

Tyresö Handboll
38 - 28
Helsingfors IFK
Tyresö Handboll38 - 28Helsingfors IFK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 september, 13:00
Plats:Tyresöhallen
Aktivitetsinfo: Matchen spelas 3x30 minuter.
Tyresö Handboll - Helsingfors IFK 38-28 (18-12)
2022-09-06 00:32

Det blev seger mot det finländska ligalaget Helsingfors IFK i lördagens träningsmatch. Tyresö bjöd på många mål och ett stabilt försvarsspel.

Tyresö testade på en hel del olika taktiska direktiv under matchen med olika försvars- och anfallsspel där mycket saker lyckades bra. Framförallt trivdes Lukas Rylander och Tobias Johansson som gjorde nio respektive åtta mål och hade mycket fart i fötterna.

 

Helsingfors hade en hel del stora och starka spelare med en mycket kompetent mittsexa och duktig målvakt som stack ut och mycket av spelet gick ut på att komma till skottlägen från långt håll. Henrik Smedby i målet hade full koll på skyttet i första halvlek och stod för massvis av räddningar, i andra halvlek hade finnarna bättre avslutsprocent men stod för fler turnovers med ett gäng kontringsmål som följd.

 

Allt som allt en stabilt genomförd match av Tyresö och härligt med en seger. Nu ser vi fram emot den sista träningsmatchen på lördag 10/9 kl. 14:00 i Tyresöhallen mot VästeråsIrsta HF.

 

Tyresö Handboll - Helsingfors IFK 38-28 (18-12)

Tyresö: Lukas Rylander 9, Tobias Johansson 8, Simon Hjortenbo 4, Petter Söderlund 3, Simon Lederman Greis 3, Alexander Binderis 3, Martin Brandt 3, Sebastian Fagerdahl 3 (2), Noa Bengtsson 1, Alexander Holm 1 (1)


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer