SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
P2010 (Pojkar 14)

Guld och silver i Uppsala Beachcup 2022
2022-08-08 23:31

Finalisterna i A-finalen Uppsala Beachcup

 

I helgen smygstartade P10 säsongen med att spela Uppsala Beach cup. Vi ställde upp med två lag och tog oss hela vägen i till A-final, med båda lagen. En ren Tyresöfinal med andra ord. Detta trots att vi endast hunnit med två beachhandbollspass innan cupen.

 

I gruppspelet vinner Tyresö svart alla matcher medan Tyresö röd hade det lite svårare och och tappade tre poäng. Tyresö svart slutade som etta och Tyresö röd placerade sig som trea med bättre målskillnad än Täby HBK blå. Båda lagen vidare till A-slutspel med andra ord. Då Tyresö svart slutade som etta och Tyresö röd som trea skulle vi först mötas i en eventuell A-final.

A-semifinalerna spelades jämsides och båda lagen vann sina matcher övertygande. Eftersom vi spelade samtidigt visste vi inte hur det hade gått för de andra lagen. Den glädje som killarna visade när de förstod att båda lagen vunnit sina matcher och att de skulle mötas i A-final var ovärdeligt att se, vilken glädje.

 

I A-finalen hade Tyresö svart, som var hemmalag, valt att ha röda matchtröjor och Tyresö röd således svarta tröjor vilket gjorde att sekretariatet fick det lite extra jobbigt att hålla reda på vem som var vem. 

A-finalen hade allt, många mycket fina prestationer i båda lagen och lagen höll jämna steg hela vägen fram till slutsignalen då det stod 9–9 och matchen gick till förlängning och Golden goal. Till slut drog Tyresö röd det längsta strået och lyckades avgöra matchen till 10–9. Guld till Tyresö röd och silver till Tyresö svart. Som lag kunde vi inte få bättre resultat än så.

 

En underbar dag med ett underbart slut. Alla fick mycket speltid och alla var med och bidrog med massa mål och fina prestationer. Bra spelat alla killar.

 

/Ledarna

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer