SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
P2010 (Pojkar 14)

Välkommen till Tyresö Handboll P2010 (Pojkar 13)

 

2010 (Pojkar 13)

 

 

Träningstider säsongen 2023/24: 

 

Måndagar kl.16:30-18:30 Wättingehallen

Torsdagar kl.19:00-21:15 Slottshallen

Fredagar kl.16:30-18:45 Slottshallen

 

 

 

 

Vi syns, välkomna!

/Peter, Anders, Jimmie

Guld i EkenCup!
2024-06-17 09:07

För 5:e(?!) året i rad ställde vi upp med två lag i Eken Cup, med mycket speltid som högsta prioritet. Eken är en riktigt bra avslutning på säsongen och årets upplaga bjöd som vanligt på både regn och sol men överlag var det riktigt bra handbollsväder i år.

 

Lag 1 vann hela turneringen efter 8 raka segrar. Ett starkt försvar gav lugn framåt och killarna trodde på det hela vägen!

 

Lag 2 fick en tuff start på turneringen med några täta förluster men tog revansch och vann de sista 3 matcherna.

 

Kul med första Eken Cup vinsten och det ger lite råg i ryggen inför Partille!

 

Lysande resultat i seriespelet Pojkar 13 HF Öst 2023/2024
2024-03-26 19:31

Efter totalt 15 matcher i nivå 1 tar vi seriesegern med 13 vinster och 2 förluster.

I nivå 2 norra blev det seger i 13 av 14 matcher och därmed är seriesegern säkrad även där.

Gt Söder var det enda laget vi inte lyckades vinna mot i nivå 2 södra men med 13 segrar på 16 matcher tar vi en klar andraplats.

 

Ett riktigt starkt resultat!

Seriesegrare i nivå 1 Handboll Öst P12
2023-03-31 15:38

Efter en massa matcher stod våra handbollskillar i Pojkar 12 (2010) som seriesegrare i Handboll Öst P12 Nivå 1 Öst och 2:a i P12 Nivå 2 Öst södra.

Mycket bra jobbat killar!

 

Nivå 1: 15 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust.

Nivå 2 Syd: 14 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster.

 

 

Guld i Hallbybollen!
2023-01-08 23:00

Det var nära att vi inte fick med oss pokalen denna gång men efter en dramatisk straffläggning i finalen mot Alingsås så stod vi som segrare i Hallbybollen 2023!  Det är den största cupen P2010 deltagit i med hela 36 lag. I och med det tog vi också fjärde raka cupsegern!

 

Vi inleder cupen övertygande mot Falköping och Skövde och säkrar en plats i A-slutspel redan innan gruppfinalen mot Kärra. Matchen mot Kärra blir en av de bästa för vår del under turneringen och vi lyckas till sist vinna med tre mål efter ett ryck i slutet.

 

I åttondelen och kvartsfinalen möter vi bra motstånd i form av Halmstad och Önnered men med varierat spel och många olika målskyttar tar vi oss vidare med marginal.

 

Semifinalen blir ett derby mot Hammarby som vi regelbundet har hårda matcher mot i seriespelet. Den här gången går det mesta vår väg och vi gör en riktigt bra match och vinner med hela fem bollar.

 

Hela laget är ense efteråt att vi gör turneringens svagaste insats i sista  matchen - finalen. Fyra matcher på 6 timmar tar ut sin rätt och Alingsås låga, samlade, duktiga försvar gör att vi får svårt att komma igenom. Och när vi väl gör det är vi inte alls lika effektiva som tidigare under turneringen.

Men det räcker till oavgjort efter full tid - resten är historia ;)

 

Utanför plan har vi också haft det toppen! Laget fick dela IF Hallbys fina klubbhus med våra kompisar i P2011 och det enda vi har att klaga på runt cupen är att badhuset stängde tidigare än det stod på webben så det får besökas nästa gång!

 

Tack till alla spelare, föräldrar och Hallbybollen för en fantastisk cup!

 

/Anders, Peter och Jimmie 

Guld och silver i Örebrocup 2022
2022-09-19 10:23

19 spelare, 4 ledare och ett tiotal föräldrar möttes 07.30(!) i Örebros fina idrottshus på lördagsmorgonen. Tyvärr fick vi bara spela en match där.

 

Vi ställde upp med två lag och även om vi vet att killarna är duktiga så gick det över förväntan - klara segrar för båda lagen hela vägen till finalen. Kul att möta lag från andra delar av Sverige som vi inte mött tidigare!

 

Att möta varandra under cup är alltid svårt att hantera men vi snackade med killarna innan och bestämde oss för att som alltid göra vårt bästa och se det som en bra träning - pokalen tar vi hem tillsammans hursomhelst. 

Det blev en riktigt bra match som var helt jämn fram till mitten av andra halvlek då bollen gick ena lagets väg några gånger i rad och ledningen blev för stor att ta in. 

 

Fantastiskt bra genomförd turnering av alla spelare!

Med grymt målvaktsspel och ett försvar som blivit mycket bättre sen i våras släpper vi inte in många mål.

 

Framåt är det våra två lag som gör mest mål per match i hela turneringen och alla har bidragit till det i båda lagen!

 

Sen har vi haft det riktigt roligt och trevligt utanför planen också, vilket är minst lika viktigt!

 

Tack alla föräldrar som skjutsade och hjälpte till och hoppas att de 2011:or som möjliggjorde två lag denna gång har fått mersmak!

 

Och tack ÖrebroCup för god mat och väl anordnad cup. Det är spelschemat som kunde varit bättre.... 

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer