SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
P2010 (Pojkar 13)

Guld och silver i Örebrocup 2022
2022-09-19 10:23

19 spelare, 4 ledare och ett tiotal föräldrar möttes 07.30(!) i Örebros fina idrottshus på lördagsmorgonen. Tyvärr fick vi bara spela en match där.

 

Vi ställde upp med två lag och även om vi vet att killarna är duktiga så gick det över förväntan - klara segrar för båda lagen hela vägen till finalen. Kul att möta lag från andra delar av Sverige som vi inte mött tidigare!

 

Att möta varandra under cup är alltid svårt att hantera men vi snackade med killarna innan och bestämde oss för att som alltid göra vårt bästa och se det som en bra träning - pokalen tar vi hem tillsammans hursomhelst. 

Det blev en riktigt bra match som var helt jämn fram till mitten av andra halvlek då bollen gick ena lagets väg några gånger i rad och ledningen blev för stor att ta in. 

 

Fantastiskt bra genomförd turnering av alla spelare!

Med grymt målvaktsspel och ett försvar som blivit mycket bättre sen i våras släpper vi inte in många mål.

 

Framåt är det våra två lag som gör mest mål per match i hela turneringen och alla har bidragit till det i båda lagen!

 

Sen har vi haft det riktigt roligt och trevligt utanför planen också, vilket är minst lika viktigt!

 

Tack alla föräldrar som skjutsade och hjälpte till och hoppas att de 2011:or som möjliggjorde två lag denna gång har fått mersmak!

 

Och tack ÖrebroCup för god mat och väl anordnad cup. Det är spelschemat som kunde varit bättre.... 

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer