SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
P2010 (Pojkar 14)

Guld i Hallbybollen!
2023-01-08 23:00

Det var nära att vi inte fick med oss pokalen denna gång men efter en dramatisk straffläggning i finalen mot Alingsås så stod vi som segrare i Hallbybollen 2023!  Det är den största cupen P2010 deltagit i med hela 36 lag. I och med det tog vi också fjärde raka cupsegern!

 

Vi inleder cupen övertygande mot Falköping och Skövde och säkrar en plats i A-slutspel redan innan gruppfinalen mot Kärra. Matchen mot Kärra blir en av de bästa för vår del under turneringen och vi lyckas till sist vinna med tre mål efter ett ryck i slutet.

 

I åttondelen och kvartsfinalen möter vi bra motstånd i form av Halmstad och Önnered men med varierat spel och många olika målskyttar tar vi oss vidare med marginal.

 

Semifinalen blir ett derby mot Hammarby som vi regelbundet har hårda matcher mot i seriespelet. Den här gången går det mesta vår väg och vi gör en riktigt bra match och vinner med hela fem bollar.

 

Hela laget är ense efteråt att vi gör turneringens svagaste insats i sista  matchen - finalen. Fyra matcher på 6 timmar tar ut sin rätt och Alingsås låga, samlade, duktiga försvar gör att vi får svårt att komma igenom. Och när vi väl gör det är vi inte alls lika effektiva som tidigare under turneringen.

Men det räcker till oavgjort efter full tid - resten är historia ;)

 

Utanför plan har vi också haft det toppen! Laget fick dela IF Hallbys fina klubbhus med våra kompisar i P2011 och det enda vi har att klaga på runt cupen är att badhuset stängde tidigare än det stod på webben så det får besökas nästa gång!

 

Tack till alla spelare, föräldrar och Hallbybollen för en fantastisk cup!

 

/Anders, Peter och Jimmie 

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer