SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Boll och lek (2019-2020)

Kontaktpersoner    
     
Ungdomskonsulent   Mattias Bejbom
    bejbom@tyresohandboll.se
Vanliga frågor och svar

Hur anmäler jag mitt barn?

Fyll i ditt barns uppgifter här. Efter det får ni inloggningsuppgifter till hemsida och app.

 

När är det träning?

kalendern kan du se när det är träning. Man får gå på vilka pass man vill när man är anmäld. Vi ser helst att man klickar i att man tänker komma på träningen via hemsidan eller appen för att underlätta för ledarnas planering.

 

Är det bara att komma ner på en träning och vara med?

Ja, men se helst till att ni är anmälda och har kryssat i att ni tänker komma. Vill ni ta med en kompis en gång så går det såklart bra!

 

Vad kostar det och när måste jag betala?

Det är kostnadsfritt att vara med på Boll och lek.

 

Mitt barn vill träna med en annan grupp på grund av kompis/syskon/annat, får hen det?

I barnverksamheten (2-7 år) är det viktigaste att få känna glädje till handbollen och gemenskap. Då är det helt okej att träna med en grupp äldre eller yngre barn för att få ihop pressade tidsscheman eller för trygghet. Är grupperna för stora är det dock barnen "i rätt ålder" som har förtur så det kan hända att det inte finns plats för yngre eller äldre barn på vissa träningspass.

När det sedan är dags att bilda lag ifrån Handbollsskolan så är det bara barn i rätt ålder som bildar laget. I regel så vill vi inte behöva flytta spelare över åldersgränserna när man har bildat lag utan man tillhör laget med jämnåriga kamrater.

 

Jag vill hjälpa till, vem ska jag kontakta?

Vill du hjälpa till på golvet under träningspasset - meddela ansvarig ledare på plats att du finns tillgänglig! Vill du engagera dig ännu mer - kanske till och med ansvara för en egen träningsgrupp - hör av dig till ungdomskonsulent Mattias Bejbom, bejbom@tyresohandboll.se.

 

Hur länge pågår Handbollsskolan, Bollskolan samt Boll och lek?

Vi tränar från månadsskiftet september/oktober fram till månadsskiftet mars/april med ett kortare juluppehåll.

 

När bildar man ett eget lag?

På hösten det år man fyller åtta år startar vi igång separata lag för pojkarna och flickorna som tidigare gått handbollsskolan. Om man är intresserad av att hjälpa till som tränare, lagledare eller annat så fångar vi upp det intresset!

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer