SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
F2007 (Flickor 14)

Välkommen till Tyresö Handboll F2007

Välkomna till Tyresö Handboll F07

Här hittar ni information och nyheter kring laget.

Vi är ett gäng handbollstokiga spelare, ledare och föräldrar som trivs tillsammans på och utanför handbollsplanen. Som du ser på lagfotot så är det inte seriens största trupp och vi välkomnar gärna nya spelare som vill börja spela handboll med oss.

Är du intresserad eller har frågor får du gärna kontakta någon av ledarna. 

 

Detta ser vi fram emot av säsongen 21/22.
Seriespel nivå 1 och nivå 2.

USM spel 21/22

Örebrocupen

Skurucupen

Skadevi Cup 
Irsta Blixten 

Aranäs Open
Eken Cup
Partille Cup

USM STEG 4
2022-03-24 15:47

Så då är USM slut för oss denna gång. 
Vi hade på känn att det skulle bli ett tufft steg 4 för oss, men upp till kamp så att säga :)
Med 2 vinster och 2 förluster så är vi nöjda och vi är så otroligt glada över att Vadstena, Sollentuna, Lödde Vikings och Kärra som var i Tyresöhallen denna helg hade kul och visade upp spelarglädje på hög nivå. Stort Grattis till Steg 5 önskar vi Lödde Vikings. 
Stort tack till alla er på läktaren, vilket tryck det var och kul att så många tillresta supportrar fanns på plats.

 

Ett extra stort TACK till alla er runt omkring detta arrangemang som gjorde att detta blev en grym helg för alla inblandade, ni är bäst :)

 

VI VANN SKADEVI CUP 2021!!!!!!!
2021-11-09 10:44

Nu börjar vi så smått börja landa här hemma efter en helt magisk helg i Skövde.

 

Gruppspelet började bra för oss, vi kämpade på i alla matcher och jobbar upp oss i cupform, men fick se oss besegrade av Kärra. Vi slutar 2:a i gruppen och klara för A-slutspel, direkt till kvartfinal mot Skövde!!! Tufft att spela mot Skövde på hemmaplan och det blir en jämn första halvlek som vi ligger under med 2 bollar till slut. Inför andra så lyckades vi tända till ordentligen och vi spelar en grym andra halvlek som vi vann med 1-5, vinst 8-10!!

Nu semi mot Torslanda, det blir tufft!! Torslanda har en bred trupp och ser starka ut, dessutom med en enorm klack på plats. Men nu kommer vi till en viktig punkt, vi har grymmaste klacken på plats, P14 och P16 som sluter upp med spelare, ledare och föräldrar och vi får en otrolig klick!!

Första halvlek är vi nervösa och efter halva halvleken ligger vi under med 3 bollar, men vi ger inte upp. Vi gör en stark upphämtning och får precis i slutsekunden till en likaställning inför andra halvlek. Andra halvlek är helt klart en kämpa match både på plan och på läktaren. Matte kämpar med pulsen som nu ligger på 142 och Olle kämpar på med att peppa oss. Vi och Torslanda strider hela vägen, men vi lyckas gör mål i slutet av matchen vid likaställning och vi vinner matchen, vi är i FINAL!!!!!!!

Vi är i final, vad händer?? Är det sant?? Eufori och gläde, helt galet!!!!!!! Olle har en överraskning till oss, vi ska fira, vi åker till Urban Bistro och firar med våfflor, churros och bara njuter :) 

Finaldag:
Match mot Skuru, ett mycket bra lag som vi känner mycket väl efter ha spelat mot varandra många gånger. 

Härlig stämmning i hallen och återigen så är VÅR grymma Tyresöklack på plats!!!! Nu kör vi!!!

Vilken match vi gör, vi har ett otroligt bra försvarsspel och stänger igen totalt!! Köttmur, säger kommentator på Solid och Handbollskanalen beskriver vår match på bästa sätt och vi kan bara hålla med. Framåt har vi ett bra spel med att hitta vår mittsex och avslut från vänsterkanten, och vi börja känna att detta kan vi vinna, Mattes puls ligger just nu på 131 :)

Vi kämpar som ett lag, tillsammans med varandra, peppar och glädjen sprider sig.

Stort tack för allt stöd på läktaren och hemifrån, guld värt :)

 

VI VANN SKADEVI CUP 2021!!!!!!!!! 

 

 

Dokument/Media
2021-09-15 08:50

Hej
Under Dokument/Media här på lagets hemsida ligger ppt från föräldrarmötet. Detta kommer alla föräldrar åt om man är inloggad. Där kommer vi också lägga in kafé och funktionärs schema så fort dom blir klara.

//Ledarstaben

Vi städar Sverige!
2021-09-10 12:58

Efter tuffa matcher i Skurucupen i förra helgen begav vi oss på lördagen till Tyresö Centrum för att bidra till ett renare samhälle i sammarbete med Ica och Städa Sverige.
Vi gick från Centrum till Nyfors med varsin soppåse i handen och finkammade området på sånt som inte ska vara i naturen. Mycket konstigt hittades, många skratt blev det och humöret var på topp! 
Det blev en slant till lagkassa plus att vi hoppas på att vinna fototävling och mer tillskott till kassan!

Julavslutning
2020-12-21 15:50
Julavslutning 2020

Vi fick till en härlig julavslutning, efter tvära kast och nya restriktioner. Om det är några som är duktiga på att ställa om så är det vi i F07!  Hela hösten har vi ställt om och justerat nya träningstider, nya dagar, nya konstealtioner, inställda cuper, inställda matcher men vi har alltid fått allt att fungera, hittat nya lösningar och upplägg, allt för att vi ska ha roligt tillsammans och utvecklas som individ och handbollsspelare och inte minst som lag.

 

Därför var det extra skönt att vår underbara trivseltant fixade en sådan härlig avslutning, med fika och med tomte som skämde bort oss med fina julklappar. Den avslutningen behövde vi alla både spelare och ledare :-)

 

Nu se vi fram emot 2021 där vi förhoppningsvis får spela lite matcher och får åka på cup igen, som vi längtar!

 

God Jul och Gott nytt år!

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer