Bli supporter. Köp ditt här. Se Tyresö Handboll spela i Tyresöhallen.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
F2007 (Flickor 14)

Välkommen till Tyresö Handboll F2007

Vi är ett träningsvilligt härligt gäng som älskar att lära sig nya saker och utvecklas inom handbollen, låter det kul? Kontakta lagledare eller huvudansvarig enligt kontakt info på sidan.

 

Dokument/Media
2021-09-15 08:50

Hej
Under Dokument/Media här på lagets hemsida ligger ppt från föräldrarmötet. Detta kommer alla föräldrar åt om man är inloggad. Där kommer vi också lägga in kafé och funktionärs schema så fort dom blir klara.

//Ledarstaben

Vi städar Sverige!
2021-09-10 12:58

Efter tuffa matcher i Skurucupen i förra helgen begav vi oss på lördagen till Tyresö Centrum för att bidra till ett renare samhälle i sammarbete med Ica och Städa Sverige.
Vi gick från Centrum till Nyfors med varsin soppåse i handen och finkammade området på sånt som inte ska vara i naturen. Mycket konstigt hittades, många skratt blev det och humöret var på topp! 
Det blev en slant till lagkassa plus att vi hoppas på att vinna fototävling och mer tillskott till kassan!

Julavslutning
2020-12-21 15:50
Julavslutning 2020

Vi fick till en härlig julavslutning, efter tvära kast och nya restriktioner. Om det är några som är duktiga på att ställa om så är det vi i F07!  Hela hösten har vi ställt om och justerat nya träningstider, nya dagar, nya konstealtioner, inställda cuper, inställda matcher men vi har alltid fått allt att fungera, hittat nya lösningar och upplägg, allt för att vi ska ha roligt tillsammans och utvecklas som individ och handbollsspelare och inte minst som lag.

 

Därför var det extra skönt att vår underbara trivseltant fixade en sådan härlig avslutning, med fika och med tomte som skämde bort oss med fina julklappar. Den avslutningen behövde vi alla både spelare och ledare :-)

 

Nu se vi fram emot 2021 där vi förhoppningsvis får spela lite matcher och får åka på cup igen, som vi längtar!

 

God Jul och Gott nytt år!

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer