Börja spela handboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
F2009 (Flickor 13)

Välkommen till Tyresö Handboll F2009

I F09 Flickor 12 (födda 2009) tränar vi vidare på handbollens grunder samt utvecklar den individuella tekniken och lagspelet.

Målet är att träningarna ska vara utmanande, lärorika och roliga!

 

Från och med säsongen 20-21 spelar vi nivåindelade matcher, lätt-medel-svår. Syftet med detta är att alla spelare ska få chansen att utvecklas på sin nivå, oavsett om man är ny inom sporten eller har spelat i många år.

 

Vi tränar i Slottshallen på måndagar kl 16.30-18.15 och i Tyresöhallen på torsdagar kl 16.30-18.15.

 

Vill du komma och prova en av de roligaste sporterna som finns så hör av dig till ledarna eller kom till någon av våra träningar!

Sportlov med Tyresö Handbolls Idrottsfritids
2020-02-12 16:01

Häng med oss på Tyresö Handbolls Idrottsfritids under sportlovet!

När?
Måndag 24/2 - fredag 28/2 klockan 9-17

Var?
Vi utgår från fritidsets lokaler i Tyresöhallen varje morgon men kommer även ha aktiviteter på annan plats i kommunen inplanerade.

Hur?
Anmäl ditt deltagande via detta formulär: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1zInxVDaoe1XVq_1uN4wOFr-oeLrl2D9XlygOlPLw_YD-fw/viewform

Kostnad?
För 750 kronor får ni en hel vecka fylld med handboll, lek, umgänge, andra sporter och aktiviteter samt lunch och mellanmål varje dag.

 

För alla som redan går på fritidset är det ingen extra kostnad för sportlovsveckan.

Vilka är ledare?
Ansvarig är Mattias Bejbom som tillsammans med personalen på Idrottsfritidset samt spelare från våra a-lag är med under hela veckan.

Vad ska vi göra?
Det blir en intensiv vecka i idrottens tecken. Vi kommer att träna handboll och även testa på andra idrotter. Mycket aktivitet utlovas!

Vilka får vara med?
Alla killar och tjejer som gillar att röra på sig och är födda mellan 2007 och 2010 är välkomna att anmäla sig.

Frågor?
Maila Mattias Bejbom, bejbom@tyresohandboll.se, om eventuella frågor kring veckan.

Lite hållpunkter för VT-20
2020-01-08 16:01

Äntligen dags för handboll igen!

Vi hade en mycket bra träning idag med härligt humör och bra intensitet!

Så roligt att se :)

 

Här kommer ett brev med lite information och viktiga datum för våren.

 

Då vi alltid vill samla tjejerna en stund efter träningen för att prata igenom dagens träning och ha tid för frågor så har vi ändrat sluttiden för träningarna till 17.55 på måndagar och 18.00 på onsdagar. Alltså 15 min efter att halltiden slutar. Så slipper ni stå och vänta i onödan :)

 

Vi kommer också att ändra rutinen inför matcherna. Hittills har vi velat att ni anmält deltagande inför matcher. Framöver kommer vi att kalla spelarna till match istället. Detta pga att vi nu har anmält 3 lag i spel och det då blir tydligare vilken match/dag spelaren ska delta.

Viktigt då att ni INTE anmäler deltagande till match, detta pga att de som redan är anmälda inte får kallelsen såsom systemet är uppbyggt.

Ni behöver alltså inte anmäla närvaro varken till träningar eller matcher utan kallelse till matcher kommer skickas ut.

Om man av någon anledning inte kan delta på match så meddelar man det direkt till Rickard per sms 0736232727, i så god tid som möjligt :)

Vi är nu 25 spelare i truppen och det kommer alltså att vara lite tight med spelare till matcherna, (7 spelare på plan/match) så vi hoppas att handbollsmatcherna prioriteras om det är möjligt. Vi kan också komma att behöva flytta spelare mellan lagen om vi får mkt återbud/förhinder och hoppas på förståelse för det...

Observera att vårens första matcher är redan nästa helg, 18-19/1!

 

Datumen för vårens aktiviteter står i kalendern och följer här nedan:

18-19/1 Matcher

1/2         Inspring med damlaget

8-9/2     Matcher

21-23/2 Byggma Cup

8/3         Matcher

21-22/3 Matcher

13-15/6 Eken Cup

 

Innan jul informerade vi om ev tränarutbyte med F07. Vi skjuter det på framtiden då de fått ändrade träningstider och inte får till det i dagsläget. Återkommer när det blir aktuellt igen.

 

Rickard kommer att gå TS1 (Tränarskola 1) under våren och detta innebär 4 helger på Bosön plus ngr kvällar under veckorna så det kan bli lite frånvaro från match och träning. 

 

Vi tränare ser fram emot en rolig vår tillsammans med era tjejer där vi fortsätter att lära oss mer om handboll och utvecklas som spelare och som grupp!

 

/Tränargänget

Matcher söndag 24/11
2019-11-20 16:02

Hej!

Äntligen dags för matcher igen!

Vi samlas tillsammans i Tumba idrottshus kl 10.45.

Vi vill samla hela laget gemensamt för uppvärmning, därav lite mer tid innan första matchen för lag 2, så att de som inte spelar sen kan titta och heja på kompisarna när de spelar. Samt ha en gemensam avslutning efter sista matchen. Så räkna med att vi är klara ca kl 13.45 för båda lagen.

 

Matcher kl 11.40 och 12.40 för lag 2.

Matcher kl 12.10 och 13.10 för lag 1.

 

Lag 1: Silla, Lollo, Julia, Ellen, Tyra, Gina, Lisa, Cornelia B.

Lag 2: Cornelia S, Ida, Vide, Agnes, Molly, Nora, Olivia, Erika.

 

Ta med inneskor, shorts, vattenflaska och ngn frukt.

 

Ses laddade på söndag!

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer