SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
P2007 (Pojkar 14)

Välkommen till Tyresö Handboll P2007

Är du kille född år 2007 och sugen på att spela handboll? Då är du välkommen till oss. Vi är ett glatt gäng killar med bra sammanhållning som gillar att spela handboll tillsammans. Mejla någon av tränarna eller klicka på fliken "Anmäl dig här" längst ned på webbsidan om du är intresserad. 

 

Vår filosofi är att man som spelare ska kunna utöva fler idrotter och ändå ha en för åldern lämplig träningsbelastning. Vi ser därför inte något problem med att en spelare i samråd med tränaren anpassar sin träningsnärvaro för att kunna utöva flera idrotter. Vår uppfattning är att för tidig specialisering inte är gynnsamt. Av den anledningen försöker vi även att lägga in andra alternativa träningsformer löpande under säsongen samt lägger stort fokus på att utveckla våra spelares allmänna (och inte enbart handbollsspecifika) fysik och koordination. Vi uppmanar även andra idrotter att ha motsvarande förståelse för att spelarna utövar olika idrotter eftersom det gynnar och breddar den allmänna fysiken och förbättrar spelsinnet hos spelaren. 

 

För träningstider, se kalendern.  

 

Vi ses i hallen! :)

2021-11-16 07:52
Våra stolta sponsorer
 
2021-11-08 22:07
Skadevi Cup 2021

I helgen har vi spelat Skadevi Cup på ett riktigt bra sätt. 15 killar och två jämna lag som går till A- slutspel mot tufft motstånd. Vi slutar sedan i kvarten mot Aranäs och åttondelen mot Aranäs med uddamål. En väl genomförd cup som ger mersmak på tufft och roligt handbollsspel.

 

Tack till alla spelare och ledare för en trevlig helg och tack till er föräldrar som skjutsat runt oss på plats och varit hejarklack av rang

Sverige spelar semifinal i VM...
2021-01-29 16:02

...och därför justeras kvällens träningstid på så sätt att träningen börjar kl 19.30. Då borde vi hinna se klart matchen. 

 

Vi ses i hallen!

 

/Sophie

Handbollsträning i hall igen
2021-01-24 16:03

Vi har fått besked om att vi får träna i hall igen. Det ska bli så kul att komma in igen. Träningstiderna har därför justerats i kalendern. Observera att vi på fredag fått träningstid i Tyresöhallen i stället för Wättingehallen. 

 

Även om vi får träna handboll i hall måste fysträningen bedriva utomhus, så tag  med er kläder för utomhusbruk till varje träning så kör vi löpning och styrketräning i olika former utomhus.

 

I övrigt gäller följande:

  • att vi endast tränar om vi är friska (stanna hemma om du eller någon i din familj har minsta corona-symtom), 
  • att komma ombytta till träning,
  • att vi duschar hemma,
  • att tvätta händerna före och efter träning,
  • att ta med egen handsprit som kan användas under träningen, och
  • att vi inte hänger i hallen före eller efter träning (vi måste minimera kontaktytorna med andra lag).

 

/Ledarna 

Avgift till lagkassan och pantburksutmaning
2021-01-24 16:02

Hej, 

 

Nu har vårterminen börjat igen.  

 

Denna termin drar vi in lagkassavgiften eftersom inga turneringar kommer att bli av. Däremot ska dom som sagt att dom vill åka med till träningslägret i Kroatien betala in 500 kr till lagkassan. Vi håller tummarna för att vi ska kunna åka i väg som planerat. 

 

Dessutom är pantburksutmaningen nu slut. Pengarna ska sättas in på kontot senast den 26 januari och den gruppansvarige ska mejla mig (sophielidholm@hotmail.com) hur mycket pengar er grupp fått i hop. Vinnarna kommer presenteras därefter. 

 

/Ledarna

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer