Börja spela handboll - Anmäl er här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
P2008 (Pojkar 14)

Tack och God Jul allihop!
2022-12-21 20:18

Stort tack för de fina presenterna vi fick av er. Det värmer verkligen!

 

Vi vill också tacka för en grymt bra höst! Vi har hunnit med så otroligt mycket så att det känns som evigheter sedan som vi hade vårt Föreningsläger som uppstart på denna säsong.

 

Lidingö, Seriespel, Skadevi, Bosön, Spelarutbildningar, två USM och massor med roliga och intensvia träningar med hög närvaro där alla killar verkligen utvecklats otroligt mycket.

 

I vanliga fall brukar man vid en sådan här tid önska både God Jul och Gott Nytt År men för flertalet av er, både föräldrar och spelare, väntar vi med Gott Nytt År då vi först skall till Norden och spela en för oss annorlunda cup. Både nya utländska lag att möta och det med klister. Ska bli superkul!

 

Så God Jul och till några av er, Gott Nytt År!!!

 

//Kenneth, Danne och Lina

USM Steg 2 - vilken insats!
2022-12-02 16:10

Vilken kanonhelg ni gav oss!

Ett härligt gäng, minibussar, bra hotel, grymma matcher och massvis med godis. Och då menar vi verkligen massvis med godis!!! Uppenbarligen ett koncept som funkar bra för er grabbar.

 

Om vi bortser från de första 10 minutrarna mot Hallby (så, nu är de helt bortglömda och raderade) så gjorde ni en fantastisk prestation! Ni möter topplag efter topplag och visar att ni är med och krigar på den nivån. Det är när ni plockar fram den där "jävlaranamma-känslan", peppar varandra och krigar med hjärtat på rätt plats som ni verkligen är oslagbara.

 

Det blir Kenneth och Dannes uppgift att lista ut hur de får fram den känslan varje gång. ;-)

 

Tack Jonathan för att du ställde upp i helgen! Vi uppskattar det verkligen.

Och tack Sandra, Luna, Micke, Peter, Niklas, Marie, Fred och Spånga P14 för allt hejande från läktaren.

 

Nu laddar vi om inför ännu en matchhelg!

Vi vann USM Steg 1!
2022-10-11 11:30

Nu har våra killar äntligen fått spela sitt första USM. Och det gjorde de galant!

Redan under tågresan till Göteborg märktes det att det fanns mycket nerver samt spända och förväntansfulla killar.

 

Och det är ju faktiskt något speciellt med att få sitt namn utropat på planen och veta att man representerar Tyresö Handboll i ett Ungdoms-SM.

 

Trots lite nerver så fick de ihop ett bra spel mot Trollhättan, men visst fanns det mer att ta av hos alla spelarna. På söndagsmorgonen var det Backa som stod på tur och de gav absolut tuffast motstånd! De killar som spelade mycket hade inte många ställen på kroppen som inte värkte efter den matchen och killarna var verkligen värda den vinsten! Trots ömma kroppar bet alla ihop inför matchen mot Halmstad. Det blev lite svajigt ett tag men sedan visade vi att rött och gult skulle stå högst upp i tabellen.

 

Denna helg fick alla verkligen känna på att tuff och intensiv handboll känns och på tågresan hem satt ett gäng lyckliga killar med grym träningsvärk, otaliga blåmärken och härliga leenden.

 

Tack killar för en fin helg, både på och utanför planen. Nu laddar vi om inför seriespel till helgen.

 

Och ett stort tack till Nilla, Sandra, Linda och Martin för hejaklacken och tutorna!

Seriespelet är startat
2022-10-05 17:14

Efter flera månaders väntan drog seriespelet igång för båda våra nivåer föregående helg. Och vilken start vi fick!!!

Både Spånga och Skuru bjöd, som väntat, på ett tufft motstånd. Alla grabbarna behövde verkligen höja sig en nivå för att kunna matcha detta och det gjorde de med bravur! 

Det är härligt att se när lagspelet är på topp och hur alla med rätt coachande kan höjas ytterligare en nivå när det behövs. 

 

Nu väntar en helg med vårt allra första USM så denna vecka blir det fullt fokus på det innan vi återgår till serien igen.

 

Bra spelat allihop!

Lägret är igång!
2022-08-19 20:40

Nu är lägret igång och i tropisk värme har grabbarna fått hänga med spelare i Herrlaget som gjort aktiviteter med dom hela kvällen. 
Nu svalkas alla med en glass och det är dags att bara hänga och umgås med alla andra 400 spelare som är här ikväll. Imorgon blir det rivstart med träning och gym!

Tack alla föräldrar, och Elsa, som hjälpt till så alla fått sina fina tröjor och blivit mätta på korvar!!!

Tränarstaben växer!
2022-07-25 16:14

Mitt under semester och sommarlov får vi den otroligt glada nyheten att tränarstaben förstärks med en av Tyresös talanger! 
Petter Söderlund, som spelar i vårt allsvenska Elitlag, kommer från och med nu att tillhöra vår tränarstab tillsammans med Kenneth, Magnus och Danne. 

 

Varmt välkommen Petter!!!

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer