Köp säsongskort 2023/2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
Dam Elit

Tyresö Handbolls A-damer
 
Premiärförlust mot Boden (24-36)
2023-09-16 18:40

Nej idag räckte vi inte till mot Boden, en av seriens huvudfavoriter, utan förlust med 24-36 efter 60 minuters spel. Vi har spelat otaliga matcher mot detta Boden och vi vet vad vi behöver göra och vad som är viktigt. Idag kommer vi helt fel in i matchen och lyckas aldrig vända trenden. Bara gräva ner denna match, lära oss och blicka framåt.

Coach CC inför premiären
2023-09-15 20:26
CC tycker till!

Imorgon lördag är det, som alla känner till, äntligen premiär i allsvenskan. För damernas del kommer en av seriens huvudfavoriter Boden Handboll på besök. En härlig utmaning för vår till vissa delar nya och yngre trupp. Boden till motsats till oss har en väldigt rutinerat lag, förmodligen seriens, där flera spelare varit med i över tio år. Och spelat ihop både i allsvenskan och SHE (nuvarande handbollsligan). Så vi behöver som tidigare ha koll på Nordmark, Nordström, Hansson och Ölen på linjen. Men även nya Iva van der Linden och hemvändaren Johanna Widgren är två intressanta spelare. Så imorgon gäller det att vara på tårna på alla positioner bakåt då attackerna kommer över allt. Tyresö då? Som alltid tror vi på vinst. Givetvis en tuff uppgift men kommer vi upp i den nivå med spring, fart och rakt på mål som vi vet att vi är duktiga på då….

Vi hoppas som alltid på stort stöd från er på läktaren när matchen blåses i gång kl 14.00 i Tyresöhallen. Vad säger tränare Christhoper inför seriepremiären och denna säsong?      

Damerna klara för åttondelsfinal i ATG Svenska Cupen!
2023-09-03 22:50
Tillsammans går vi vidare!

Som grupptvåa, två vinster och en förlust, är damerna klara för vidare spel i ATG Svenska cupen. Hur gick det till?

 

Onsdag 23 augusti: Huddinge HK-Tyresö Handboll 24-26 (14-18)

Den första matchen spelades i Huddingehallen mot nyblivna allsvenska laget Huddinge HK. Huddingehallen med få åskådare på plats är det svårt att ha dialog i och denna match innebar lapp på luckan. Oerhört häftigt att få starta tävlingssäsongen med ett derby inför en fullsatt hall med mycket känslor på både på men framför vid sidan av planen. Matchen inleddes med tre shoot-out på lag. Märkligt med shoot-out när lagen spela i samma serie men det ska enligt uppgift försvinna kommande säsong. Efter dessa shoot-out startade matchen med 1-3, med våra siffror först, på resultattavlan efter att vi bara mäktat med att sätta en av våra tre frilägen medan Huddinge satt alla sina tre.

Sportchefen har ordet!
2023-08-16 18:30
Micke Andersson, sportchef

En ny säsong står för dörren och varför inte stämma av med Micke Andersson, damernas sportchef, hur han ser på den kommande säsongen och varför folket ska vallfärda till Tyresöhallen när det vankas match. Och varför alla ska säkra en plats genom att köpa ett årskort till alla våra (dam och herr) hemmamatcher inklusive ATG Svenska cupen.

 

De två senaste säsongerna har damerna slutat på en fjärdeplats i damallsvenskan. Hur ska det gå i år? Inför denna har det skett en mindre generationsväxling i truppen. Flera yngre och spännande spelare har kommit in i truppen. Samtliga har kommit till Tyresö Handboll med ambitionen att bidra. Kan vi ersätta de spelare som försvunnit? Ja, vad säger Micke?

Referat Nacka 28-22 (16-11)
2023-08-16 09:27
Thea, Jossan, Sars, Ella och Moa!

I gårdagens match mot ett förstärkt Nacka med flera spelare från Skurus handbollsligatrupp gör vi en mycket stabil insats. Vi går runt på alla spelare, står bra bakåt inkl målvaktsspelet och får periodvis i gång uppspelen på ett bra sätt. Flera nya spelare som gör sin första match i den rödgula tröjan, Jossan, Ella och Smedberg medan Thea börjar bli rutinerad och gjorde sin andra match. Samtliga går in och visar att de vill bidra vilket är positivt. Vi säger även välkommen tillbaka till Moa efter sin knäskada. Även där en bra insats med flera härliga attacker av vår egen pitbullterrier som bland annat resulterade i två fullträffar.   

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer