Köp säsongskort 2023/2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
P2010 (Pojkar 13)

Välkommen till Tyresö Handboll P2010
P10 Säsongen 2020/2021

Välkommen till Tyresö Handboll P2010.

Vi fokuserar mycket på att ge alla spelare positiv upplevelse av handbollen med hög bollkontakt och en hög aktivitetsgrad. Vår filosofi är att alla ska få känna att de lyckas både på träning och på match. Alla ska bli sedda och känna att de är uppskattade i gruppen vilket stärker deras självkänsla och självförtroende. Har ni några frågor får du gärna kontakta någon av ledarna eller anmäl dig direkt på denna. Vi vill gärna bli flera och alla är välkomna ner för att prova på, hör gärna av er innan så vi vet att ni kommer.

 

Träningstider säsongen 2023/2024 (tills vidare):

Måndagar kl.16:30-18:30 i Wättingehallen

Torsdagar kl.19:00-21:15 Slottshallen

Fredagar kl.16:30-18:45 Slottshallen

 

 

Vi syns, välkomna!

/Peter, Anders, Jimmie

Silver i Potatiscupen
2023-05-04 21:48

I förra helgen spelade P2010(pojkar 12) Potatiscupen i trevliga Alingsås. Totalt sju matcher blev det i och med att vi tog oss hela vägen till A-final. Trots många fina och bra individuella prestationer och ett fint lagspel räckte det tyvärr inte hela vägen denna gång utan IK Sund var för starka i finalen. Silver i A-finalen med andra ord. Där och då var det många besvikna miner men så här i efterhand är alla killar rätt nöjda med insatsen.

Med nya kompisar i andra mycket bra lag från Handboll Syd och Väst ser vi verkligen fram emot nästa cup och att få möte fler bra lag.

Ett extra stort tack till de härliga killarna i P2008(pojkar 14) som också spelade Potatiscupen för deras stöd på läktaren. P2008(pojkar 14) vann guld B-finalen och silver i A-finalen.

Seriesegrare i Handboll Öst P12
2023-03-31 15:38

Efter en massa matcher stod våra handbollskillar i Pojkar 12 (2010) som seriesegrare i Handboll Öst P12 Nivå 1 Öst och 2:a i P12 Nivå 2 Öst södra.

Mycket bra jobbat killar!

 

Nivå 1: 15 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust.

Nivå 2 Syd: 14 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster.

 

 

Guld i Hallbybollen!
2023-01-08 23:00

Det var nära att vi inte fick med oss pokalen denna gång men efter en dramatisk straffläggning i finalen mot Alingsås så stod vi som segrare i Hallbybollen 2023!  Det är den största cupen P2010 deltagit i med hela 36 lag. I och med det tog vi också fjärde raka cupsegern!

 

Vi inleder cupen övertygande mot Falköping och Skövde och säkrar en plats i A-slutspel redan innan gruppfinalen mot Kärra. Matchen mot Kärra blir en av de bästa för vår del under turneringen och vi lyckas till sist vinna med tre mål efter ett ryck i slutet.

 

I åttondelen och kvartsfinalen möter vi bra motstånd i form av Halmstad och Önnered men med varierat spel och många olika målskyttar tar vi oss vidare med marginal.

 

Semifinalen blir ett derby mot Hammarby som vi regelbundet har hårda matcher mot i seriespelet. Den här gången går det mesta vår väg och vi gör en riktigt bra match och vinner med hela fem bollar.

 

Hela laget är ense efteråt att vi gör turneringens svagaste insats i sista  matchen - finalen. Fyra matcher på 6 timmar tar ut sin rätt och Alingsås låga, samlade, duktiga försvar gör att vi får svårt att komma igenom. Och när vi väl gör det är vi inte alls lika effektiva som tidigare under turneringen.

Men det räcker till oavgjort efter full tid - resten är historia ;)

 

Utanför plan har vi också haft det toppen! Laget fick dela IF Hallbys fina klubbhus med våra kompisar i P2011 och det enda vi har att klaga på runt cupen är att badhuset stängde tidigare än det stod på webben så det får besökas nästa gång!

 

Tack till alla spelare, föräldrar och Hallbybollen för en fantastisk cup!

 

/Anders, Peter och Jimmie 

Guld och silver i Örebrocup 2022
2022-09-19 10:23

19 spelare, 4 ledare och ett tiotal föräldrar möttes 07.30(!) i Örebros fina idrottshus på lördagsmorgonen. Tyvärr fick vi bara spela en match där.

 

Vi ställde upp med två lag och även om vi vet att killarna är duktiga så gick det över förväntan - klara segrar för båda lagen hela vägen till finalen. Kul att möta lag från andra delar av Sverige som vi inte mött tidigare!

 

Att möta varandra under cup är alltid svårt att hantera men vi snackade med killarna innan och bestämde oss för att som alltid göra vårt bästa och se det som en bra träning - pokalen tar vi hem tillsammans hursomhelst. 

Det blev en riktigt bra match som var helt jämn fram till mitten av andra halvlek då bollen gick ena lagets väg några gånger i rad och ledningen blev för stor att ta in. 

 

Fantastiskt bra genomförd turnering av alla spelare!

Med grymt målvaktsspel och ett försvar som blivit mycket bättre sen i våras släpper vi inte in många mål.

 

Framåt är det våra två lag som gör mest mål per match i hela turneringen och alla har bidragit till det i båda lagen!

 

Sen har vi haft det riktigt roligt och trevligt utanför planen också, vilket är minst lika viktigt!

 

Tack alla föräldrar som skjutsade och hjälpte till och hoppas att de 2011:or som möjliggjorde två lag denna gång har fått mersmak!

 

Och tack ÖrebroCup för god mat och väl anordnad cup. Det är spelschemat som kunde varit bättre.... 

Vinst i Lidingö cup 2022
2022-09-04 18:43

Efter en tidig lördagsmorgon med en tidig första match där vi spelade halvbra lyfte sig killarna i varje match och spelade bättre och bättre. Efter vinst i gruppspelet mot Gustavsberg 1, Hammarby 2 och arrangören Lidingö gick vi direkt till semifinal där vi skulle möta BK46 från Finland. Killarna i BK46 spelade riktigt bra och var dittills obesegrade i cupen, precis som vi.

Väl i semifinal spelade vi vår bästa match och vann rättvist med uddamålet. Vi var i final där Hammarby skulle stå för motståndet.

Det blev en mycket spännande final. Efter full tid stod det 11–11 och matchen gick till förlängning på 2x3 min. I förlängningen glänste verkligen våra kämpar som vann förlängningen med 5–1 med slutsiffror 16-12 och guldet var, mycket välförtjänt, vårt.

Tack alla killar, föräldrar och alla ni som hejade på oss på läktaren och hemma i soffan.

 

/Ledarna P10

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer