SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
F2008-F2009 (Flickor 16)

Ut ur USM men Guld i Sundsvall!!
2023-03-22 11:40

Steg 4 i Skövde 11-12 mars blev det tyvärr stopp för oss med fortsatt spel i USM. Vi spelade en tajt, spännande match mot Kroppskultur där vi tyvärr förlorade med 1 boll. Skövde var laget som vart svårt för alla att vinna över och dom gick vinnande ur gruppen till finalhelgen i Uppsala. Men vi höll huvet högt och vann mot Haninge innan resan hem mot Tyresö gick. Helgen som precis varit åkte ett gäng av laget till Sundsvall för cupspel. Där kom vi 2:a i gruppspelet, efter 1 förlust, 1 lika och 1 vinst, så spännande var det :)

Semi mot Sundsvall på hemmaplan där vi tog hem vinsten med 1 boll. Enköping stod för motståndet i final. Vi ligger under med 4 bollar i halvlek, vi krigar på och med sekunden kvar leder vi med 1 boll och Enköping får straff som vår Cornelia räddar och vi tar guldbucklan hem till Tyresö!! 

Till helgen som kommer nu 25-26 mars spelar vi färdigt våra serier, helgen efter det åker vi till  Irsta blixten. Mars månad=fullt med härlig handboll :)

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer