SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
F2008-F2009 (Flickor 16)

Vinnare av Sverigecupen!
2022-04-19 12:42

Efter att ha skjutits upp två gånger kunde äntligen Sverigecupen 2021 avgöras under påskhelgen.

 

Stockholm F06 var representerade med två lag och vi hade fyra spelare med från oss. 

Emely och Denise var med i Stockholm Svart och Frida och Astrid i Stockholm Vit.

 

Båda lagen gjorde en jättefin prestation i gruppspelen och tog sig till semifinal på Påskaftonen. Där mötte de Skåne Röd och Skåne Gul.

 

Stockholm Vit spelade en otroligt jämn match mot Skåne Röd men fick se sig besegrade med två måls skillnad. I bronsmatchen visade de dock att de är oslagbara när de är på topp och tog hem bronsmedaljen med hela 23-12 mot Skåne Gul. 

 

Stockholm Svart mötte Skåne Gul i semifinal och tog sig vidare till final med två måls marginal. Där väntade Skåne Röd. De första 30 minutrarna var en alltför nervspännande match då det var jämnt hela vägen. Men sedan började Stockholm så sakteliga ha en ledning med 2 till 3 mål som höll hela vägen till slutsignalen och det blev guld till Stockholm Svart med Emely och Denise!!!

 

Förbundskaptenerna för F06 och deras instruktörer utsåg även vilka spelare som kom med i All-Star Team av årets upplaga av Sverigecupen.

Där kan vi vara stolta över att Frida blev uttagen som en av åtta spelare i Sverige.

 

Stort grattis till er fina insats och alla välförtjänta medaljer!!!

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer