SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Länna Sport - Tyresö Cup
TYRESOCUP.SE 21 - 23 februari 2025
Corona/COVID-19 pandemin eller andra pandemier

Med hänsyn till Corona/COVID-19 pandemin eller andra pandemier är det viktigt för oss att du känner dig trygg med att anmäla ditt lag och att delta i cupen. Våra deltagares och funktionärers trygghet under turneringen är vår högsta prioritet.


Vi arbetar nu med planering och anpassning av cupen för att kunna genomföra turneringen i enlighet med Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer, tillämpliga lagar och förordningar, samt i enlighet med Svenska Handbollsförbundets riktlinjer och rekommendationer.


Vi följer löpande utvecklingen och om det kommer nya beslut och rekommendationer från myndigheterna, publiceras ny information här samt via mail för alla anmälda lag.


Vi kommer göra vårt yttersta för att kunna genomföra turneringen på ett så säkert sätt som möjligt.


Om vi tvingas ställa in Tyresö Cup som ett resultat av rådande omständigheter. Kommer naturligtvis samtliga lag få inbetalda avgifter återbetalda.