SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!
F2008-F2009 (Flickor 16)

Ny målvaktstränare i Tyresö FA!
2019-05-30 15:46
Fanny Grossmann

Dags att presentera nästa viktiga kugge i tränarstaben, Fanny Grossmann! För er som mot förmodan inte känner Fanny så började hon spela som åttaåring, började som mittnia men insåg att det var för lätt, ;) ,  så runt 11-12 års ålder så blev hon målis istället. Och vilken målis hon blev då!

 

Spelat för Tyresö hela vägen upp till damlaget i allsvenskan och var snubblande nära att 17/18 ta klivet upp i SHE. Hennes bästa handbollsminne var just från den säsongen, från den första kvalmatchen hemma, när hon kliver in och spelar för en fullsatt kokande hemmahall! #gåshud. Tyvärr fick hon lägga skorna på hyllan på tok för tidigt, förra säsongen redan, pga skadebekymmer.

 

Men inget ont som inte för något gott med sig och vi är så stolta, glada och tacksamma att hon nu tar sig an att utbilda våra målvakter och spelare. Välkommen Fanny!!! 💛❤️

 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer