SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Länna Sport - Tyresö Cup
TYRESOCUP.SE 21 - 23 februari 2025
Länna Sport Tyresö Cup tackar för denna gången!
2023-02-27 12:37

95 lag, ca 1000 spelare och 250 matcher. Allt samlat i fem hallar hos oss i Tyresö!


Det har varit så oerhört roligt att ha alla lag här. Överallt möttes man av härliga tjejer och killar som, om de inte redan spelade match, var sugna på att få komma ut på planen och möta nya lag.

 
Våra yngsta spelare hade alla sina matcher på lördagen och det var ett stort handbollsfirande hela dagen. Vad fantastiska ni är!


För de äldre fortsatte cupen på söndagen och det var många kroppar som värkte när det var dags för de där sista, och ack så viktiga, matcherna. På något sätt så lyckades alla ändå kämpa in i det sista.
Självklart spelar man handboll för att det är världens roligaste sport, men givetvis kan man ändå inte komma bort ifrån att det var en tävling för de äldre lagen under helgen. Och då är det extra kul att Tyresölag lyckades få medalj i tre av fyra klasser. Grattis P13 och P14 till guldet och F13 till silvret. 


Hjältarna är alla ni som hjälpt till så att vi kunnat genomföra årets cup. Återigen tack allihop för ert engagemang.


Slutligen vill vi tacka alla er föräldrar och lag som kommit till oss i år. Hoppas vi ses nästa år igen!
Är ni sugna på att se bilder från cupen – kika här