SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Länna Sport - Tyresö Cup
TYRESOCUP.SE 21 - 23 februari 2025
Kaatach Lekland

Hjärtligt välkommen till Kaatach lekland i Tyresö, liten som stor!

 

Vårt roliga och pedagogiska lekland är cirka 3 000 kvadratmeter stort och här har vi massor av spännande barnaktiviteter i Stockholm. På Kaatach kan barnen ta körkort eller jobba som poliser i vår egen stad. Vi har lekträffar för barn med behov av särskilt stöd.

På Kaatachs utomhusdel kan barnen flyga flygplan till Rymdlandet, åka tåg, lägga till med båten i Kaatachs egen hamn och åka karuseller på vårt minitivoli.

 

https://kaatach.se/

Medley - Tyresö Aquarena - Simhall, äventyrsbad & gym

Välkommen till Tyresö Aquarena


Vi har gym, gruppträning, kurser och ett café. Vi har också ett av Stockholms vackraste familjebad i en tropisk värld med något för alla barn! Gillar du att träna i grupp så har vi allt ifrån yoga till högpulspass som Bodypump eller Bodycombat. I gymmet hittar du moderna konditions- och styrketräningsmaskiner från Techno gym som är lätta att använda och erbjuder träning för din styrka, kondition och förbränning. Passa även på att besöka Cafét för en kopp kaffe eller annan förfriskning och kanske en matbit. 


Våra skåp låses med ett hänglås. Ta med egna eller köp hos oss i receptionen. Vi är en kontantfri anläggning men du kan betala med kort, Swish- och presentkort / värdekort.

 

https://www.medley.se/vara-anlaggningar/tyreso-aquarena